Åpning av utebaner og annen info fra VBTK

Åpning av utebaner og annen info fra VBTK

Dugnad

Först, stort tack til alla som mötte opp til dugnaden i lördags! Det var veldigt många som kom slik att vi fick vasket ordentligt i hallen og även gjort en hel del på banene og på uteanlegget og resultatet blev veldigt bra! Bilder fra dugnaden finner dere på hjemmesiden og vår fb.

Åpning av utebanene
Utebanene er nå åpne för booking fra i dag lördag 30 april. Dere kan allerede nå gå in å booke baner for neste uke ute. Husk att det er veldigt viktigt att dere booker av baner dersom dere skulle få forhinder da det er stort trykk på utebanene slik att flest muligt får spille ute. Notera også att man IKKE kan booke 2 baner samtidigt i samma navn. Kan vara lurt å lese igjenom banereglene en gang extra dersom man er usikker.

VIktigt att alle passer på å bruke RIKTIG SKO ute, slik att banene ikke ödelegges! Husk også att dere MÅ vanne banen för spill dersom banen er törr (har det ikke regnet er det lurt å alltid vanne banen), da dette gjör att banene blir hardere og fastare og bettre gjenom säsongen. Viktigt også att dersom hull oppstår, att dere tetter igjen hullene og stampar med foten og jevner till så snart som muligt..

Sist men ikke minst, husk att dere ikke kan brukke samma sko og baller inne som dere har brukt ute. Det er strengt forbudt å bruke grussko i hallen og baller i hallen som blitt brukt ute.
Notera att det er kun medlemer som kan booke utebanene, mens innebaner kan også bookes av ikke medlemer.

Tyveri – bruk av garderobe for voksne og barn
Vi har dessverre opplevd tyveri i tennishallen. Forrige fredag har en person gått in og stjålet ett par nye skor vid inngangspartiet i åpningstiden. Ettersom vi har video övervåking på inngangspartiet, er vi rimelig sikker på att vi har vedkommende på video.

I pandemin har garderoberne varit stengt, men vi oppfordrer nå både barn og voksne (foreldrer må informere barnen)om  å bruke garderobene mer aktivt. Ta av ytterskorna og gå ned med dem i handen å sett dem i garderoben, så er de litt mer beskjyttet. Alternativt så må ni ta dem med i tennisbagen in på banene (vi önskar ikke grussko/yttersko löst på banen så de må i så fall vara i bagen/påse). Jag har varit i kontakt med forsikringsbolaget og det finns ingen forsikring som dekker medlemers eiendeler, så dette er på deres ansvar.

I tillegg kommer vi pröve få kjöpt in låsbara skap som vi både ska leie ut, men også som kan brukes dagsvis, som på treningsstudio. Dette kommer förhoppnigsvis för höstens kurs begynner.

Lagkamper
Nå begynner utesäsongen og därmed også massa lagkamper. Alla lagkamper er lagt in i Matchi, og vi kommer også pröve markedsföre dem på hjemmesiden og på fb, men siste oppdatert ligger alltid i Matchi. Så kom å heja frem våre lag, framförallt damelaget som er i ELITE (högste divisjonen) i år! LYKKE TILL ALLESAMMEN!

Oppman til lagkamper

Vi trenger oppman til 5 lagkamper. Dette er ett krav fra NTF att alla klubber som har lag i elitserien, må ordne med oppmann til andre elitserie kamper. Oppmansjobben er ikke noe vanskeligt, man må ha litt kunskap om tennisregler, og ellers har man tilgang til de regler som gjelder for elitserien på pcn/internet dersom det skulle dykke opp spörsmål. Man får 700,- i arvode för å vara oppmann. Vi trenger oppman till fölgende kamper. Ta kontakt med mig på mail (post@vbtk.no) dersom du har lyst å gjöre dette. Det spilles 2 doubler og 5 singler i varje lagkamp.

22.05Heming v FurusetHeming12:00VBTK
26.05Holmenkollen v StavangerHolmenkollen12:00VBTK
28.05Furuset v StabekkFuruset12:00VBTK
06.06Stabekk v HemingStabekk12:00VBTK
08.06 / 09.06SEMIFINALE 1 v 4TBDTBDVBTK

Lysstyring og adgang

En liten påminnelse om att nökkeltagen kommer etterhvert slutte å virke på hallen (utebanene må dere ha nökkelbrikke för å kunne komme in). Isteden för nökkelbrikke til hallen, har får dere en kode på mail (4 siffrer) når dere booker bane, som virker 1h före og frem til 1h etter den bookede timen. Dette gjelder även om ni booker en utebane, så virker alltså koden til hallen. Når kiosken er bemannet så står dörren uansett åpen, samma når det er tenniskurs.

Aktiviteter og sommerleir
Vi tilbyr masse aktiviteter, både internturneringer og korttidskurs (3 timers tenniskurs ila 2-3 lördager eller söndager). Vi har også sommerleir. Gå in på www.vbtk.no/sommerleir å les mer om sommerleir og meld dig på via skjema der. Det er sommerleir både for barn og ungdomer og voksne! Det er meget populärt så husk å meld dig på i tide för å sikkre plass!!

Tennis ball on a tennis clay court