Damelaget har siste hjemekamp nå på lördag, kl 12! Bli med å heie! Les om siste kampene her…

Damelaget har siste hjemekamp nå på lördag, kl 12! Bli med å heie! Les om siste kampene her…

På lördag er det ny hjemmekamp for damelaget som spiller i ELITE, som er högste nivået i norge! Laget spiller mot Oslo TK på lördag og vi hoper du har lyst og tid å komme förbi å heie på våre klubbspillere! Kampen starter kl 12 med 2 dubbler, og sen er det 5 singler.

Vi kommer som under sist lagkamp, erbjuda gratis kaffe og gratis vaffel/kake til alle som möter opp imorgon på VBTKs uteanlegg, så ta med hele familjen og kom förbi å nyt solen på terrassen, og se våre beste damer kjempe om seier! Vi har kiosken åpen för de som önsker kjöpe is eller toast/pizza og brus eller noe annat gott.

Det var mange som mötte opp sist, så det var veldigt hyggeligt og vi hoper ännu fler möter opp nå og som blir igjen å heier under hele lagkampen!

Rapport fra laget om de siste lagkampene

I helgen spilte VBTKs damelag 3 lagkamper i eliteserien. Første kampdag ut var mot Furuset på bortebane. Mye bra spill, men endte med et knepent tap til våre jenter med resultatet 3-4.

Lørdag spilte laget hjemmekamp mot Stavanger. Stavanger stilte med et sterkt lag, vi med et noe redusert lag. Men vi lot de ikke vinne uten motstand! Dagens mest spennende kamp var 1.singlen mellom Jenny og en mindre smilende Stavangerjente. Etter en lang tresetter, ble det dessverre tap for Jenny. Men hjemmepublikummet backet så godt de kunne, og koste seg med vafler i solen.

Søndag spilte jentene mot Stabæk på Stabæk. Begge doublekampene ble litt tung start, men jentene våre viste seg frem i singlekampene og både Lea og Pia spilte veldig jevne kamper mot to gode Stabækspillere. Vi stilte med eliteseriens eldste spiller alle tre dagene, mommo Nina Christiansen, som imponerte både spillere og publikum!

Det har vært en veldig hyggelig kamphelg for de som har møtt opp. Nå ser vi frem til ny hjemmekamp på lørdag kl. 12 mot OTK. Første pinsedag spiller laget mot Holmenkollen på bortebane.

Vi