Matkurs med Unge Kokker

17:00 - 20:00(GMT+02:00) 18oct17:0020:00Matkurs med Unge Kokker

Event detaljer

Hei,

Tusen takk for at dere har booket matverksted gjennom Redd smart mat prosjektet med Unge Kokker følgende datoer:
18.10.23, kl. 17.00-20.00 ved Vestre Bærum Tennisklubb (adresse?)! Vi gleder oss til å komme på besøk hos dere.

Redd smart mat er kurs/matverksted hvor barn og ungdom lærer om matsvinn og hvordan man kan lage mat av mat som egentlig skulle kastes. Nedenfor kommer noen viktige punkter om kurset:

Før kurs, så kan det formidles til kursdeltakere:
Ta med myke eller slappe grønnsaker, frukt og brune bananer. Tørt brød, melk, yoghurt eller lignende som holder på å gå ut på dato. Deltakerne kan ta med noen tomme matbokser for evtl. matrester etter kurset.

Unge Kokker stiller med:

* Promomateriell i forbindelse med rekruttering til matverksted. Dette inneholder plakat til print og digitalt, og bilder til SoMe. Om behov for mer så bare si fra
* Dekker lønn og reise til kursholder
* Dekker evt kostnad til overskuddsmat
* Planlegger meny basert på overskuddsmaten
* Kursmateriell
* Supplerer med nødvendige matvarer som trengs til oppskriftene
* Ved mangel på kjøkken så kan vi bidra til å finne passende kjøkken

Arrangøren sørger for:

* En ansatt/frivillig som er til stede og under klargjøring og gjennomføring av matverkstedet (potensielle oppgaver å hjelpe til med beskrives i eget dok lastes ned her)
* Avtale med lokal butikk om å få overskuddsmat eller kjøp for sterkt redusert pris – UK dekker evt kostnad mot kvittering
* Egnet lokale med vanlig bespising utstyr, 3-4 skjærefjøler 5-6 kniver til å kutte frukt og grønt, stavmikser, blender og gjerne vaffeljern
* Til undervisning: tilgang til skjerm/prosjektor, lyd og internett
* Er det basisvarer som olje, salt, pepper, sukker og kanel vi kan bruke i lokalet?

Vi bruker det vi har og lager noe digg ut av det!
Ta bilde av overskuddsmaten og send til kursholder ,Pauline A. L. Wattenberg, på SMS til tlf. 918 84 417.

Lokalet; stemmer det at adressen er XXXXX? Adresse må ettersendes.

Kursdagen:
Hvem er kontaktperson på selve kursdagen og hva er hans/hennes kontaktinfo?
Vi møter vanligvis opp ca. 45 min. før start. Passer det?

Samtykke fotografering: Last ned eget skriv her.

Allergi/annet hos deltakere: Vi ønsker info om dette før kurset.

Tusen takk for svar!

Med vennlig hilsen,
Sandra Mauer
Administrasjonsansvarlig og prosjektkoordinator

Unge Kokker kurs- og kompetansesenter
mail@ungekokker.no
Tlf.: 99388915

Vår hjemmeside:
www.ungekokker.no
Følg oss på Instagram:
https://www.instagram.com/ungekokker/
og Facebook:
https://www.facebook.com/kursungekokker/?ref=bookmarks

tid

18. Oktober 2023 17:00 - 20:00(GMT+02:00)