Flott innsats av VBTKs lag i Selvaag Cup u.12 år

Flott innsats av VBTKs lag i Selvaag Cup u.12 år

Ullern TK arrangerte Selvaag Cup lagturnering for gutter og jenter u.12 år 28.april – 1.mai. 

VBTK stilte med 1 jentelag og 3 guttelag.  4 av våre trenere stilte som kapteiner på hvert sitt lag.

Lagturneringer er en flott og populær turneringsform.  Barna liker dette fordi de har sine treningskamerater og trenere i nærheten når de spiller.

Dette gir trygghet, motivasjon og en samhørighet man ikke opplever så ofte. Selv om temperaturen tilsa boblejakke og lue var opplevelsen til

spillere, trenere og foreldre svært god.

I denne aldersklassen har vi mange ivrige, lovende og gode tennisspillere som er i stadig fremgang.  Under vil du finne rapporter fra våre 4 kapteiner

med tilhørende bilder fra turneringen.

Jenter

VBTK:                    Clara M. Øygard, Maria Kahrs, Marthe T. Kolflaath, Ayra Shah

Lagkaptein:        Jenny Gjøs

På jente laget spilte Clara. Maria, Ayra og Marthe. Alle jentene fikk spilt flere kamper hver, både double og single. 

Jentene ble #2 i gruppen sin og gikk dermed videre til A-sluttspillet, der tapte de dessverre mot et veldig godt lag. 

Vi vant og vi tapte lagkamper, men det viktigste for oss var at alle hadde det gøy, heie på hverandre og prøve å lære noe underveis.

Alle jentene synes helgen var veldig fin og gleder seg til å komme tilbake på trening til uken.

Gutter

VBTK 1:                 Felix Kristiansen, Isak L. Bergheim, Sidharth Ghosh

Lagkaptein:        Trond Kristiansen

VBTK førstelag gutter besto denne gangen av Felix, Isak og Sidarth.  Først spiller vi innledende runde 3 lag – alle mot alle.  Vi slo Nordstrand, men tapte for Snarøya – og ble nr. 2 i puljen.                                                                      Da var neste kamp mot Holmenkollen som også ble nr. 2 i sin pulje.  Vi startet med å vinne første kamp, men tapte dessverre de 2 neste – og dermed var den lagturneringen over for vår del.                                                                                   Det er alltid gøy med lagkamper – og våre spillere viste topp innsats og ikke minst – topp oppførsel. Jeg er stolt av å coache disse gutta.

Bilder av Felix, Isak og Sidhart ligger vedlagt

VBTK 2:                Theodore B.- Nygård, Anton Kraugerud, Snorre Dahlsrud

Lagkaptein:        Julie N. Jacobsen

I Selvaag Cupen i år, gikk Theodore Blomberg-Nygård, Anton Kraugerud og Snorre Dahlsrud (VBTK 2) videre til semifinale i B-sluttspillet. Det har vært fire dager på fire ulike klubber med god motstand, jevne kamper, morsomme ballvekslinger og ikke minst god sportsånd! Den første lagkampen fant sted fredag på Ullern TK mot Bygdø, den andre kampen ble spilt på lørdag mot et lag fra Lillehammer og Sandefjord. Her har guttene altså fått prøvd seg i kamp mot både et varierende vær og motstand. På søndag startet B-sluttspillet og de kjempet seg gjennom to lagkamper, en (og en halv) på Eiksmarka TK og resterende av andre lagkamp på Ullern TK. Det skal nevnes at Anton lånte bort sin egen racket til motstanderlaget da de røk sine strenger under første singlekamp. Etter en lang dag ute på banen gikk guttene videre til semifinalen på OTA der reisen dessverre tok slutt etter nokså spennende kamper. I tillegg fikk guttene sett Casper Ruud trene på en av banene ved siden av før de selv gikk på, det var morsomt!

For å oppsummere kort har dette vært en spennende helg med mange kamper, intense tie-break, kjempebra spill og innsats, samt en helt super lag- og sportsånd!

VBTK 3:                 Oliver Bronken, Sivert Stokke, Oscar Birkeland, Sigurd Schrader

Lagkaptein:        Simen Ljosland

Guttene på VBTK 3 spilte godt i varierte værforhold.  Kampene var jevne, men turneringen endte etter 1.runde Bonus. 

Alle viste ivrig og god innsats på banen og alle var flinke til å heie på lagkamerater fra benken.