Formiddagstennis – ny påmeldingsrutine skjer nå gjenom Matchi

Formiddagstennis – ny påmeldingsrutine skjer nå gjenom Matchi

Vi bytter nå påmelding til formiddagstennis til Matchi fra neste uke, mandag 16 oktober.

Link til påmelding formiddagstennis: https://www.matchi.se/venues/218#ClassActivity-62145

Der betaler du også enkelt når du melder dig på, og du kan melde dig av og få refundert pengene (avgift på 12,5,- betales til Matchi ved avmelding). Spond kommer alltså ikke vara aktivt fra mandag neste uke, og det går ikke å melde sig på neste ukes formiddagstennis via spond, dere må gjöre det i Matchi.

Vi har lagt en guide/instruks hvordan man gjör det i matchi, som du kan se her:

Instruks for ny påmeldingsrutine til formiddagstennis med MATCHi

Ta kontakt på post@vbtk.no dersom ni har problemer. Har du ikke en matchi konto, kan du enkelt skapa det på www.matchi.se og velg “registrer dig” högst up til höger.

Både medlemer å ikke medlemer kan fortsatt delta, og prisen vil justeres automatiskt dersom du er medlem i VBTK. Vi hoper dette blir enklare med tanke på betaling og påmelding, slik att allt skjer i Matchi. På lik linje som man booker en bane för å spille, booker du alltså “aktiviteten” formiddagstennis. I appen MATCHi som kan lastes ned til android og apple, kan man også se vilka andre som er påmeldt (den funksjonen virker ikke på pc ännu).

Om du opplever problemer eller ikke får det till, ta kontakt så hjelper vi dere. Vi hoper dette gjör det enklare for dere å melde på og betale.

Hilsen

Markus, Pål og Normann