Gratis ungdomstreff – inviter vennene å bli med!

Gratis ungdomstreff – inviter vennene å bli med!

Vi har søkt og fått penger av Baerum kommune til å stille 2 baner til disponisjon i 2 timer med en trener under 6 lørdager frem mot jul. Målet og hensikten er å invitere de som ellers ikke spiller tennis til å prøve sig på tennis, å bli med i en aktivitet, uten att det ska koste noe. Vi har satt opp 6 st lørdager frem til jul, der det er helt gratis å uforpliktende å bli med å spille tennis eller bordtennis og andre aktiviteter i tennishallen. Vi har trenere på plass hele tiden :).

Dette er alltså ikke tenkt som noe gratis tennistrenings camp for dere som allerede spiller tennis, men en mulighet for dere som spiller, å vise frem idretten deres for era kompisar å få dem med å prøve! Kanske noen har lyst å prøve men er usikker på hvordan, det er vanskelig, kostnaden er før høy, kjenner ingen etc…
Dere som er medlemer å spiller tennis er jo de beste ambassadørene for tennisen, så derfor ønsker vi att dere sprider budskapet og prøver ta med en eller flere venner (ingen begrensning, og dere kan da selvsagt også bli med). Inga førkunskaper krevs og man trenger ikke vara medlem. Vi har baller og rackets, men man må ha rene innesko.

Vi ordnar med saft og noe boller etterpå :).

Påmelding og mer info finner dere her:
https://vbtk.no/kurs/ungdomstreff/

Hilsen
VBTK