Handelsbanken cup challenge u12 på VBTK – en mega succe!

Handelsbanken cup challenge u12 på VBTK – en mega succe!

I helgen arrangerte vi Handelsbanken Cup challenge u12 på VBTK (og Lommedalens 2 baner blev også brukt fredag og lördag). Allerede etter noen timer påmeldingen hade åpnet för 2 månader sedan, var det over 60 påmeldte i guttekalssen og vi hade da satt begrensning på 24 i gutteklassen og 24 i jente klassen. Etter litt nöye planering fannt vi en måte å dobble antal spillere til 48 i varje klasse, slik att flere kunde delta i turneringen. Lommedalen stillte med sine 2 baner til dispostiion, tusen takk for det, og vi organiserte dugnadsfolk för å axla dette store arrangemang, som blev dobbelt så stort!

Vädret var på vår side hele helgen og vi hade ett veldigt tajt program för å rekke å spille alle kamper. Det blev spillt totalt 186 kamper fra fredag kl 15 til söndag kl 20 på kvelden. Vi måtte starte allerede kl 8 för å få det till å gå ihop. Så det blev noen lange dager på flere i arrangörs staben. Stort tack till Trond, Torgrim og Julie som stod på masse med å starte kamper og vanne baner! Og spesiellt till Herman som var der fra morgon til kvelld og blev fullt upplärd i å arrangere turnering. Han er kun 13 år så han har en meget lys fremtid som arrangör. Han hade også med Anton og Oskar og andre som hjelpte til!

Og tusen takk til alle andre som hade skrivit sig opp på dugnad og stod i kiosken og lagde både kaker och mat som vi solgte. Uten dere hade vi ikke klart gjenomföre det. Både underveis og i etterkant har vi fått meget hyggelige og positive tilbakemeldinger på både flott anlegg men framförallt veldigt bra organisert turnering med vanning, kiosk, oppdatering av tider etc.

Dette var en kjempe start på sommarens turneringer som kommer. Vi har ny turnering i juni og sen en siste i august, så nå må vi fortsette trenden å levere de andre turneringene helt på topp!

Sportslige resultater:
Vi hade 6 spillere fra VBTK med som fick spille mange kamper, da det var gruppespill der alle gick vidare til ulike tablåer og i tillegg var det double. Så noen fick uppemot 10 kamper ila helgen så tror noen var litt slitne söndag kvelld :). Det var veldigt god insatts fra allesammen der vi trenere også fick sett spillerne “live” för å kunne jobbe videre med styrker og svagheter i treningene, veldigt moro!! Spesiellt kult att Felix Kristiansen lyckades komme helt til finalen (var 2 finaler/tablåer) i singel og att han vannt double klassen fortsatt 1 år ung i klassen og Clara som kom helt til finalen i bonus tablå! Også veldigt hyggelig å se att mange VBTK spillere hengde på anlegget og såg kamper og hejade fram klubbkamrater och hjälpte til med turneringen. Meget imponert over våre spillere!

Övrig som var med var Isak Lie Bergheim, Oskar Solheim Birkeland, Snorre Dahlsrud, Maria Kahrs og Clara Mhango Öygard. 

Sist men ikke minst, tack til vår samarbeidspartner Handelsbanken för stötte og give aways under turneringen!!

Önsker alle en skicklig god 17 mai feiring!!

Takk til Espen Hildrup som tog veldigt fine bilder, som alltid!