Herrelaget vannt gruppen og RYKKER OPP!!

Herrelaget vannt gruppen og RYKKER OPP!!

I år var flere hjemvendte spillere tilbake igjen på herrelaget. Ambisjonene var klare, kun opprykk var godt nok. Det hele startet med noen knepne seire mot Holmen 2 og Ski. Berg ble en tøff hjemmekamp som dessverre ble litt stang ut, men vi slo heldigvis raskt tilbake med 6-0 mot Strømmen. 

Siste kampen før sommeren var mot Blommenholm som ledet gruppen på det tidspunktet og ble ansett som den største utfordreren i gruppen. Kampen endte i en overbevisende 6-0 seier etter at klubben stilte det sterkeste laget på mange år. 

Første kamp etter sommeren var mot Oslo tennisklubb 3. Disse lå som nummer tre på tabellen og kun seier var godt nok for å kunne fortsette å kjempe om opprykk. Etter doublene sto det 1-1, men solid singlespill medførte en 4-2 seier til slutt. Opprykket lå nå i våre egne hender og med en solid 6-0 seier over Prinsdal 1 var opprykket et faktum.
Spillerne på bildet, fra venstre:
Jon Lilland, Gisle Vada, Franck Fog, Markus Berg

Heller ikke i år klarte vi å stille det samme laget i to kamper. Totalt har 10 spillere deltatt på lagkampene for herrelaget. Tusen takk til alle som har bidratt!
Alle kamper og resultater finner dere her: https://ntf.tournamentsoftware.com/league/B2FE18C2-3441-432E-A6D8-42C8395BC185/draw/15

Vi gleder oss til neste sesong med to klare mål: opprykk og stille samme lag i minst to kamper.

Mvh Gisle – Kaptein på Herrelaget