Korona regler – sist oppdater 15/1-2022

Korona regler – sist oppdater 15/1-2022


Her finner du gjeldende og oppdaterte koronaregler: Oppdaterte retningslinjer for VBTK

Oppdatert 15/1-2022
Regjeringen kom med noen lettelser under torsdagens pressekonferanse, derfor har vi oppdatert våre retningslinjer, se linken her over for siste oppdaterte retningslinjer.


Oppdatert 2/1-2022
Vi har fölgt smitteutvekklingen i romjulen og den er lavere än når vi stengde ned för voksne i mitten på desember. Etter anbefallning fra Norges Tennisförbund, kommer vi starta opp med aktivitet för voksne igjen, med smittevern tiltak.

Det betyder att all trening (voksne og barn) kommer starta opp imorgon mandag 3/1-2022. Vi har oppdatert korona reglene, se linken ovanför. Det er viktigt att passa på att alla voksne (over 12 år) SKALL ha munnbind på sig når man er i tennishallen. Når man spiller eller er i aktivitet, trenger man ikke ha munnbind på sig. Trenerne kommer ha munnbind på også på banen.

Notera også att timene skall avslutes slik att man senast 5 minuter för timen er ferdig, ska kunna gå opp fra banan slik att enste gruppe kan gå ned på banen når den er tom til hel time. Selvsagt viktigt att passa på GOD avstand (2m) når man går i trappen eller ut/in gjenom dörrene å andra trange passajer.


Oppdatert 14/12-2021
Mandag kveld kom regjeringen med nye tiltak og anbefallninger. Den største endringen er anbefalning att voksne ikke kan delta i organisert fritidsaktivitet innendørrs. Vi kommer følge den rekommendationen nå da vi mener smitten øker veldigt fort og det er snart jul, i tillegg er det kun 2-3 dager igjen med organisert trening.

All trening med trener for voksne er ikke er tillatt på VBTKs anlegg, uansett om det er individuell eller gruppe trening.

Det betyder att inga trenere kan stå på banen med voksne, uansett om det er gruppe eller alene timer. Voksne kan fortsatt booke bane i matchi å komme å spille med varandra, da det er uorganisert.

Vi kommer med ny oppdatert informasjon kring vidare regler runt nyåret hva som skjer da, om vi starter opp med all aktivitet fra 3 januar som planlagt, eller om vi også utsetter voksentreningen til 12 januar. Tennis er jo en av få idretter der man faktiskt kan holde veldigt god avstand å alikvel spille. Slik har flere andre tennisklubber i baerum også vurdert situasjonen. Dersom situasjonen skulle forandre sig til det bettre eller dåligere, ger vi selvsagt beskjed her og på fb.

Nye regler påvirker IKKE barn og unges fritidsaktiviteter! Så barn og unge kommer som vanligt på trening resten av uken. Men viktigt att passe på nye regler kring närkontakt fra imorgon. Dersom man kalssas som närkotnakt, eller föler sig syk eller man er usikker på om man er smittet, skall man IKKE komme på trening!!
Voksne kommer som vanligt på trening idag, men fra imorgon er det ikke noen trenere på banen på voksenkursene. Drop-in på fredag kommer avlyses.
Banene kommer vare booket onsdag og torsdag før de voksengrupper som normalt set har trening, så de voksne som har trening onsdag og torsdag, kan alikvel komme på samma tider de skulle spillt. Vi stiller med baller og har trenere på plass i resepsjonen. Banene på fredag etter kl 17 kommer avbookes, slik att de som ønsker spille selv, kan booke de banene å spille uten trener.

Beklager dette, men det er for alles beste, så hoper på førståelse for det.