Lagkamper – oppdatering

Lagkamper – oppdatering

Da er sommerne over og det begynner dra sig till sluttoppgjör i lagkampene (damer elite er allerede ferdig og måtte desverre rykke ned til 1 divisjon igjen).

Men vi har ett herrelag som leder sin gruppe og ligger gott an til å rykke opp. Vi har også 2 damer veteran lag og 2 herrer veteranlag, så totalt 6 lag som spiller for VBTK.

Det er noen borte kamper og noen hjemmekamper igjen. Her under er litt text og info fra kapteinene på lagene

Gisle Vada – lagkaptein for Herrelaget som er i divisjon 4
På årets herrelag har det vært gjensyn med flere tidligere VBTK-spillere. Herrelaget var vunnet alle kampene så langt og leder gruppen med to lagkamper igjen, borte mot OTK 3 (22.08) og borte mot Prinsdal 1 (28.08). Vinner vi de to siste kampene blir det dermed opprykk. Det har vært noen tette kamper som laget har klart å tippe i sin favør. 

Andre Tvedt – lagkaptein for Herrer veteran 2
Vi er nok ikke helt der vi håpet å være på tabellen , men vi gir ikke opp 😊 Vi har ikke klart å stille med det antatt beste laget i kampene før sommeren , har hatt skader og utenlandsreiser blant spillerne.
Første lagkamp etter sommeren er onsdag 24.08.22 borte mot Nordberg 1 , så avslutter vi med hjemmekamp torsdag 01.09.22 mot Golia 1 ( så vi har de antatt beste lagene igjen 😉 )
Tabell pr dags dato :

Georg Eek – lagkaptein for Herrer veteran 1
Status lagserie veteran ute 2022 Pulje 2 – VBTK1
Laget har spilt 5 kamper. Tapt 4 og vunnet 1 (mot Holmen 1). Ligger for tiden på nest siste plass i pulje 2 med bare Holmen bak oss. Vi har 2 gjenstående kamper, hvor vi møter Ullevål (som topper gruppa), og Njård (som ligger på plassen over oss). Hvis vi skal unngå nedrykk, må vi nok vinne over Njård. Vil takke annet laget for hjelp til å stille lag!