Pauline Wattenberg fra Unge Kokker avholdt onsdag 25.januar 2023 17.00 – 20.00 Matkurs for Barn og Ungdom på VBTK.
De fikk lære mye om å unngå matsvinn, lage god og sunn mat samt å samarbeide på kjøkkenet.
11 barn og ungdom meldte seg raskt på kurset og det var en sann glede å få følge gjengen denne kvelden.
Vi hadde fått masser av råvarer fra Meny på Rykkinn Senter og deltagerne hadde med seg matvarer hjemmefra.
Etter ca 45 min teori satte deltagerne i gang med matlaging på kjøkkenet. De ble delt inn i grupper der alle hadde sine oppgaver.
Moro å se hvor hyggelig de hadde det sammen. Det var tydelig å se at dette var en vellykket team-building.
Ca kl.19.00 var maten klar og bordet dekket. Det som ble servert var:
- Blomkålsuppe m/poteter og stekte krutonger
- Tomatsalsa m/hvitløk
- Fruktsmoothie
- Fruktsalat
Det er første gang jeg har sett at alle 11 deltagere smakte på all maten og ingen klaget på noe😊
Tusen takk til Unge Kokker v/kursleder Pauline for et flott kurs! Tusen takk til alle de unge VBTK kokkene for nydelig mat!
Dette skal vi gjøre flere ganger.








