NM Lag på VBTK kommende helg – kom å se!

NM Lag på VBTK kommende helg – kom å se!

Til helgen spilles det NM Lag inne på OTA og på VBTK. NTF leier baner og arrangerer Lag NM for junior og senior som nå er inne i kval (forrige helg var det prekval.

Vi har 2 lag med, junior gutter og Herrer senior. Jenny er kaptein for begge lagene og har skrivit en text om helgen som var. Ettersom de vannt, spiller de nå til helgen igjen, på fredag kl 17 og lördag kl 9 på VBTKs anlegg, så kom å heie frem VBTKs herre lag og se på andre kamper.

https://ntf.tournamentsoftware.com/league/88F49A9E-DA14-4329-8124-7F411B109FDD/draw/21

Text fra Jenny:
Forrige helg var det pre-kval hvor vi deltok i både gutter og Herrer. I gutter stilte vi med Ole, Hans Christian, Sondre og Alexander, alle fikk spille double og single. Juniorene møtte tøff motstand, men møtte opp med god attitude og lagånd. Vi gikk dessverre ikke videre til årets kval, men guttene lærte mye både av og på banen som de har tatt med tilbake på trening i VBTK. De fikk i tillegg sett Casper Ruud og Viktor Durasovic trene på OTA som de synes var veldig spennende. 

Herrene gjorde det bra og gikk videre til kval som skal spilles på VBTK til helgen. Her var det Franck og Rikard og våre egne trenere André og Jenny som spilte. En ekstra honnør til Rikard som spilte en ordentlig grinder, men etter 2,5 timer og 5 sett vant vår mann!