Ny tennisshop og strengeservice

Ny tennisshop og strengeservice

Ny shop er på vei!!

I går var jag å hente en hel del rackets, bager/sekker, skor, sokker, nye grep til racketen etc. Både herre og dame modeller men selvsagt også junior modeller i racketer å skor og sekker. Vi kommer ha en introduktionsrabatt på racketer, skor og bager/sekker på 20% nå frem til jul!!

Dersom vi ikke har akkurat den skostörrelsen eller racketen, kommer vi se till att få det levert för jul dersom man bestiller senast 20 december! Så dette er perfekt tillfelle å kjöpe julegaver!

Det er ett viktigt tilbud til medlemene i VBTK og det er viktigt att dere også bruker det! Vi har veldigt gode priser og fortjensten går tilbaka til klubben, så det blir win win for alle 😊. I tillegg får dere expert hjelp ved å velge racket der vi trenere vet vilken racket ulike spillere i ulika alder og nivå ska ha.

Vi kommer også få flere demo rackets etter hvert så dere kan teste racketene för dere kjöper!

Förhoppnigsvis kommer vi få bygget en liten shop ila 2022 slik att vi kan ha ett ordentligt shop tilbud til medlemene. Förelöpig er shopen inne i möterommet, så kom förbi mellan kl 16-19 måndag til fredag eller mellan kl 11-13 på lördager för å pröve sko å se på utvalget, da er resepsjonen bemannad.

Her blir ny shop tegnet opp!

Strenge service

Vi har kjöpt in en sprillans ny lyxus strengemaskin fra Head. Den er allerede invigd, og den fungerer som en klokke! Vi tilbyr omstrening av racketen för 200,- dersom du har egen streng. Ellers har vi flere strenger å velge på som koster mellan 100,- til 200,- per racket i tilleg. Alla som spiller tennis 1 gang i uken, bör egentligen strenge om racketen 1 gång i halvåret eller ivartfall 1 gang i året! Så dersom man spiller 3 ggr i uken, skall man egentligen strenge om racketen 3 ggr i året. Da får dere mye mer ut av strengen og racketen å det blir morsomere å spille.

Dersom dere leverer racketen in til strengning för jul, spenderer vi en demper eller ett nytt grep på racketen! Tilbudet gjelder fra 9 desember og frem til julaften.

Her er får nye lyxiga strengemaskin fra Head.