Nye koronaregler fra 9. desember 2021

Nye koronaregler fra 9. desember 2021

Desverre ser vi att smitten återigen öker og att både regjeringen har kommit med tiltak, og att Baerum kommune har lagt ändå litt strengere anbefallninger än regjeringen.

Det er nå ikke langt kvar til jul, så för att flest muligt ska få fira jul sammen med familie og venner, bör vi passa på extra nöye nå både med avstand, munnbind og å vaske hendene (helst med såpe å vann da det er mest effektivt mot korona viruset).

Viktigt att dere som har barn på kurs, også ger beskjed om att det nå återigen er viktigt med avstand og å vaske hendene.

Nye regler fra idag 9/12-2021 i VBTK
Kort oppsummert er det viktigt å holde avstand! 2m under aktivitet og 1m ellers i hallen. Alle over 12 år skall bruke munnbind når man ikke kan overholde 1m avstand ellers i hallen. Munnbind ska ikke brukes når man er i aktivitet.

KORONAREGLER VBTK

1. Kun friske personer uten symptomer kan spille og generelle smittevernregler skal følges (www.fhi.no)

2. Bruk munnbind (kun de som er over 12 år) når du er i hallen å ikke kan holde 1m avstand. Dette gjelder spesiellt når man går in gjenom inngangsdörren og når man går i trappen og ned til banene. Når man er i aktivitet trenger man ikke bruke munnbind.

3. Hold avstand! Minst 1m, men gjerne 2m. I aktivitet (når man spiller) bör man holde 2m avstand hele tiden.

4. Der barn ikke kan holde god nok avstand i aktivitet (helst 2m innendörs), bör barn holde sig mest muligt til sin kohort eller de som man går i skolen sammen med (dette er anbefallninger fra Baerum kommune).

5. Banen skal alltid bookes i Matchi i forkant slik att vi har oversikt over vilka som varit i hallen!

6. Det er viktig å vaske hendene før og etter man går in/ut. Det oppfordres til å skyve porten til banene med foten og ikke bruke hendene for å åpne og lukke portene. Bruk albue för å åpne dörrene.

7. Toalettene og garderobene er åpne mens dusjene er stengt. Husk avstand uansett hvor du er i hallen.

8. Viktigt å vise hensyn og respekt til andre, så bruk munnbind og hold avstand.

9. Brudd på reglene kan føre til bortvisning fra anlegget, og i ytterste konsekvens nedstenging av banene!

Ta kontakt med post@vbtk.no om det er noe som er uklart!

Reglene blev sist oppdatert 9/12-2021 og oppdateres ved behov i.h.h.t føringer fra myndighetene og det er alle brukeres plikt å holde sig informert om gjeldende regler.

Fulstendige regler finnes på linken her.
Her er hele dokumentet med nye oppdaterte korona regler i VBTK