Puljevinner og opprykk

Puljevinner og opprykk

Herrer veteran 2 tapte ingen kamper og vant sin pulje i årets innendørs lagserie. Nå venter opptykk og en spennende uteseong.

– Dette var veldig fortjent. Vi har vært solide i hele vinter og vunnet alle kamper, bortsett fra første kamp som endte uavgjort, smiler kaptein Anders Hammargren

Søndag 21/4 var det duket for en ren puljefinale mot Golia 2. For VBTK 2 stilte Ola Jansson, Espen Ræstad, Ralph Omli og Ernst Lindtvedt. Kampen startet med singles, og allerede der holdt VBTK 2 på å avgjøre kampen:

  1. Ola Jansson – Alan Clark: 7-2
  2. Espen Ræstad – Hans Petter Gran: 7-4
  3. Rallh Omli – Kai Rønningen: 4-5
  4. Ernst Lindtvedt – Louis Emil Sit: 10-2

 

3-1 i kamper var status etter singles var ferdigspilt.

– Det vare tre solide seire, og én som glapp på oppløpssiden etter å ha ledet 4-3 ti minutter før slutt, forteller Hammargren.

Da trengte VBTK 2 bare å vinne én double for å vinne puljen. Doublene endte med to overlegene seire:

  1. Ola/Espen – Golia 2: 12-5
  2. Ralph/Ernst – Golia: 15-4

 

– VBKT 2 har et solid mannskap i år med mange nye spillere som har kommet inn og spilt glimrende tennis. Totalt 11 spillere har spilt for VBTK 2 i løpet av 6 kamper innendørs i vinter, forteller Hammargren som sammen med Rikard Törnqvist, som er kaptein på VBTK 1, har fått en stor gruppe med veteranspillere å ta av.

– Vi har gått bredt ut og fått mange med på veteranlagene. Per nå teller vi 25 spillere på listen pluss 5-6 til som har lyst til å være med på sparring og trening, men som ikke er gamle nok til å spille veterankamper helt enda. Så vi er en god gjeng nå og det er plass til flere, forteller Hammargren.

Klubben har en stor gjeng med meget aktivet veteraner i både damer og herrer. Det tad sikte på arrangere ulike aktiviteter for de som er med, som f.eks rankingturneringer, sparringskamper, treningsøkter etc. Kanskje klarer vi også å stable på beina flere som ønsker å dra på tur for å spille veteranturneringer. Dersom en ønsker å være en del av veteranlagene, må kvinner være over 40 år, og herrene må være over 45. Ta kontakt med post@vbtk.no dersom en ønsker å finne ut mer om veterantennis.

Se tabel og kampreferat for herrer VBTK 2 her.

Nå står uteseongen for tur, og vi antar at den starter opp nå ganske kjapt i mai.

Her er andre resultater for veteranlagene:

Herrer VBTK 1
Damer VBKT 1
Damer VBTK 2