Tusen tack for insattsen Sead og Wanda!

Tusen tack for insattsen Sead og Wanda!

Sead Koljenovic slutter som trener i VBTK

Sead Koljenovic slutter som trener i VBTK

Sead avslutter sin rolle som trener i VBTK med sin siste faste trening fredag 20.mai 2022.

Han har jobbet i klubben siden høsten 2018.  Han er utdannet Trener 2 gjennom Norges Tennisforbund.

Sead er en dyktig og svært godt likt trener hos både barn, ungdom og voksne.  Han har trent alle typer spillere fra nybegynnere til noen landets beste i sine klasser.

Sead er tydelig og bestemt og besitter stor kompetanse både faglig og menneskelig.

Som trenerkollega er Sead en skikkelig lagspiller.  Hans evne til samarbeid er forbilledlig.   Han er fleksibel og har et løsningsorientert perspektiv på utfordringer.

Han har vært en stor ressurs for klubben med sin profesjonelle holdning til jobben.  Sead vil bli dypt savnet i VBTK!

VBTK ønsker å takke Sead for årene som trener hos oss!  Vi ønsker han lykke til i ny jobb!

Wanda Håbrekke slutter som trener i VBTK

Wanda Håbrekke slutter som trener i VBTK

Wanda avslutter sin rolle som trener i VBTK med sin siste faste trening onsdag 15.juni 2022.

Hun har jobbet i klubben siden 2007 og har vært en stor ressurs for VBTK gjennom 15 år.  Hun er utdannet Trener 2 gjennom Norges Tennisforbund. Hun er også utdannet innen fysisk trening og har gjennom flere år bidratt til at mange har kommet i bedre form. 

Wanda har vært med på å bidra til det gode miljøet og stabile antall kursdeltagere klubben er kjent for.  Det er få kursdeltagere som slutter på kurs når de har Wanda som trener! Hun har trent alle typer spillere fra nybegynnere til noen landets beste i sine klasser.

Wanda har et stort hjerte for sine elever både barn, ungdom og voksne uansett spillenivå.  Alle blir sett og alle blir veiledet med den samme profesjonalitet som Wanda står for.

Wanda har ved siden av å være trener også spilt på klubbens 1.lag damer som har spilt i landets 2 øverste divisjoner gjennom mange år.  Hun har også spilt på klubbens veteranlag. I tillegg har hun vunnet mange NM titler i både single, double og mixed noe som har resultert i representasjonsoppgaver i VM, EM og Nordisk mesterskap for veteraner.

Årlig har Wanda arrangert tennisleire, i varmere strøk, med stor aktivitet og høy sosial profil. Dette har vært et populært tilbud til VBTK spillere og spillere fra andre klubber.

Som trenerkollega er Wanda det vi kaller «Hel Ved».  Hun kan trene alle typer spillere, hun er sjelden syk, få spillere som slutter, fleksibel, samarbeidsvillig og svært kunnskapsrik.  Det blir vanskelig å finne en trener som kan fylle skoene til Wanda!

Wanda kommer ikke til å forlate VBTK!  Hun ønsker å fortsette å spille tennis.  Det er muligheter for at vi ser henne spille lagkamper og at hun blir med i en og annen turnering.  Hun ønsker mer fritid og vil bli å se på klubben som vikartrener når det måtte passe.  Hun vil sikkert også være tilgjengelig for de som ønsker privattimer med henne.

VBTK ønsker å takke Wanda for alt hun har betydd for klubben gjennom alle disse årene!