Utendørs klubbmesterskap senior og klubbfest blir utsatt

Utendørs klubbmesterskap senior og klubbfest blir utsatt

Vi ser oss dessverre nødt til å utsette vårt utendørs klubbmesterskap for senior som var satt opp 7-10. september. Dette grunnet for lav påmelding i alle klasser. Klubbfesten lørdag 9. september har også for lav påmelding og blir utsatt til sen-høsten.

Ambisjonen med klubbmesterskapet er at den skal ha en høy sosial profil, og er en ypperlig anledning for medlemmer til å knytte relasjoner på tvers av medlemsmassen. Det er også en fin anledning til å teste ut sine tennisferdigheter mot andre medlemmer, enten du er en veldig aktiv spiller eller mosjonist. Det spilles mye bra tennis gjennom et slikt arrangement, så for de som bare ønsker å se på god og morsom tennis så skal det være et godt tilbud, med god mat og drikke underveis.

Klubben ønsker derfor fremover å gjennomføre både innendørs og utendørs klubbmesterskap. Vi vurderer nå å holde et innendørs klubbmesterskap seniorer i slutten av oktober/starten på november og vil snarlig komme tilbake til eksakt tidspunkt. Vi ønsker også å arrangere klubbfest for alle over 18 år rundt samme tidsrom.

Vi ser også på mulighet for, og om det er interesse for å flytte utendørs klubbmesterskapet til første halvdel av juni, istedenfor å holde det på sensommeren. 

I første omgang ønsker vi nå å ta læring av hvorfor det i år ble så få påmeldte til klubbmesterskapet utendørs og lav påmelding til klubbfesten. Derfor ønsker vi din tilbakemelding på følgende survey, som er kun noen spørsmål:  https://surveys.enalyzer.com?pid=buk7pesa

Beklager til de som har meldt seg på at dette blir utsatt med så kort varsel. Mvh
VBTK