Vårdugnad på utebanene, turneringsdugnad og klubbtöy

Vårdugnad på utebanene, turneringsdugnad og klubbtöy

Nå er solen og värmen på vår side denne uken slik att det ser ut att all snön smelter, også på bane 4. Förstkommende lördag 22/4 kl 10 inviterer vi til dugnad på utebanene för å få de i skicklig god stand og bli harde og fine!
Oppgaver som ska gjöres er:

  • Valse banene og vanne og koste (eventuellt kaste grus) og sen valse på nytt. Trond som er baneansvarig kommer vara på plass å veilede.
  • I tillegg må vi fjerne en del småstein på bane 3 som er kommit in pga bröytingen.
  • Vi ska også fjerne löv og grener runt banene og feie gangveien in til banene og terrassen ska vaskes og gjöres pen. Vi ska også vaske vinduene og möblene ute etc.

Ta gjerne med hagesaks, lövrive, jernvie og en feiekost.

Vi var nesten 50 st förra året, hvor mange kommer i år på lördag kl 10? Desto flere som kommer å bidrar, desto raskare kan vi åpne utebanene! Bildene er fra förra årets dugnad 🙂

 Turneringsdugnad
Vi har også flere turneringer, både interne klubbturneringer för juniorer og seniorer, men også nationella turneringer för u12 og u14. Til disse turneringene trenger vi hjelp av dere til å stå i kiosken. Det er satt opp vakter som varer i 3h, som dere kan melde er på. Vi hoper å få fyllt opp alle vaktene, og det er fortsatt mange vakter som er ledige. Dersom dere hellre vill bake/lage noen mat vi kan selge, så kan dere også gjöre det.
Vi må ha hjelp på dugnad for disse turneringene og de genererer bra med inntekt för klubben og er viktig aktivitet der våre barn og ungdommer kan spille turnering på hjemmebane, og att vi viser frem vår flotte klubb för tennismiljöet, så hoper du har mulighet å stille. Du finner ledige dager og tider på denne linken, der du også melder dig på. https://vbtk.no/dugnad/  Klikka in på den turneringen du önsker hjelpe till så melder du dig på de dagene og klokkeslettene som passer.

Klubbtöy
Vi har fått in noe klubbtöy som vi har satt vår logo på. Vi mangler fortsatt mange störrelser, men vi har fått in noe til barn og noe til herre og noe til dame. Det vi ska ha på lager etterhvert er t-shirt för barn/dame/herre. Longsleeve til dame og herre og trenignsjakke för dame og herre. Dame og herre går helt ned i XS slik att barn/ungdommer også kan bruke disse.

Vi har presset prisene å gir som mest ca 40% rabatt på disse kläderna, og det gjelder frem til siste juni. Däretter kan prisene öke, så passa på å handle klubbtöy nå för sommaren! Prisene er under er inklusive rabatten, t ex er veiledande pris uten logo på jakke 700,-.
T-shirt barn: 250,-
T-shirt voksen: 300,-
Longsleeve dame & herre: 350,-
Jacke dame & herre: 500,-

Som sagt, vi har ikke alle störrelser, men kom förbi kiosken/shopen å se om vi har din störrelse :).

Hilsen
Administrasjonen VBTK