VBTK jentene og guttene vidare i lag NM

VBTK jentene og guttene vidare i lag NM

Både guttelaget og jentelaget gick vidare fra kvalifiseringen i NM lag för juniors forrige helg. TUrneringen fortesetter kommende helg, der det spilles flere “hjemme kamper” på VBTKs anlegg. Så kom gjerne förbi å se på VBTKS lag spille, tider og lag som spiller finnes på linken her under. Notera att det spilles kamper både på OTA (Oslo Tennis Arena) og på VBTKs anlegg.

https://ntf.tournamentsoftware.com/league/FB527B6D-7190-40AF-9713-72738B511629/matches/2021-10-22

Her kommer ett referat fra jentelaget som spillte forrige helg:

Vi spilte første kamp på lørdagen, mot Asker. Det ble spilt fast four med best av 3 set i double, og best av 5 sett i single. Amelie og jeg spilte en litt svak double, men klarte å vinne de viktige poengene og kom derfor ut av kampen med seier. Resultatet i doublen ble 4-2,4-1. Så var det jeg som skulle spille min single. Jeg klarte nokså greit å vinne de to første settene, men i tredje settet begynte jeg å spille litt safe, noe som ikke var lurt. Asker-jenta klarte derfor å spille mer og mer inn, og jeg endte opp med å tape det tredje settet. I fjerde sett lå jeg unner 1-2 før jeg klarte å snu om tankesettet, og dermed tok de neste 3 gamene noe som gjorde at jeg vant kampen! Det var en veldig mentalt slitsom kamp, men jeg er likevel veldig fornøyd med utslaget. Resultatet endte opp med å bli 4-2,4-1,1-4,4-2. Etter seier i de to første kampene, visste vi at vi hadde vunnet, men Amelie sin kamp skulle likevel spilles. Amelie kjørte motspilleren hardt og vant kampen enkelt 4-0,4-0,4-1. 

På søndagen spilte vi mot Holmenkollen, og da var Elise også med å spille. Amelie og Elise startet med double. De kom veldig sent i gang, men etter ett sett klarte de å snu om hele kampen og vant ball etter ball. De vant 3-4,4-0,4-1 så det var litt av en opphenting! 1.singlen ble også på søndagen spilt av meg. Vi var ganske sikre på at jeg skulle vinne denne kampen, og det gjorde jeg også, uten at motstanderen fikk et game! Det vil si at resultatet ble 4-0,4-0,4-0. Amelie hadde også denne gangen den siste kampen. Vi ble enige om at motstanderen til Amelie var bedre enn min motstander, men at vi like vel skulle ta dette med hjem til oss. Amelie presterte som vanlig og vant kampen 4-0,4-1,4-1. 

Vi er kjempe fornøyde med helgen som var og gleder oss masse til å spille på VBTK til helgen. Motstanden på de kommende kampene er en del sterkere, men i tennis kan alt ting skje så mulighetene er fortsatt der!