Medlemsbrev – faktura info og litt annet

Medlemsbrev – faktura info og litt annet

Endring 18/1-2023 kl 10.25
Feilskrivning angående RM u12. Det ska vara RM u14 på fredagen og u16 på lørdagen på VBTKs anlegg. Beklager denne feilen.

Ikvelld eller imorgon formiddag kommer dere få en melding fra NIF via sms og/eller mail med en link som er gyldig i 24h, der dere ska bekrefte ert medlemskap hos VBTK. Dette er viktigt, og noe alle må gjöre som önsker vara medlemer. Dere som er familiemedlemer må gjöre dette for alle i familjen. Dersom dere ikke gjör det nå, så kommer dere få tillsendt ny linke utover våren tils det blir gjort, så lurt å få gjort det direkt. Linken er kun gyldig i 24h, så send mail til oss dersom linken ikke virker eller gått ut på tid.

Vi kommer også sende ut medlemskapsfaktura til alle (dere få som allerede har betalt, får selvsagt IKKE noen ny medlemskaps faktura) imorgon 18 januar. Denne har forfall på 10 dager, så viktigt att den blir betalt i tide. Er medlemskapet ikke betalt 1 februar, så msiter man medlemsfordelene tils fakturan er betalt (tar gjerne 1-2 virkedager fra betalingen er gjord tils den kommer in i vårt system).

Vi kommer også begynne sende ut faktura for tenniskurs denna eller neste uke.

Alle fakturer sendes först som EHF (elektronisk faktura) og dersom den ikke godtas så sendes den på e-mail ila 1-2 dager. Dere kan alltid gå in i nettbanken eller vipps för å lasta ned fakturan som PDF slik att ni ser om det er medlemskap eller tenniskurs faktura. Så dersom dere ikke fått noen faktura for medlemskap eller tenniskurs innen 1 uke, så ge beskjed så sender vi de på nytt.

Vi har også fått in massor med nya Wilson varer, både tennisbager og massor med rackets. Vi har nå også demo rackets av alla Wilson modeller slik att man kan pröve racket gratis uten noen forplitelse til å kjöpe (i åpningstiden til kiosken/shopen). Pass på å pröv ny rackets, kanske lyfter det ditt spill litt og gjör det morsomere! Vi har også noen litt brukte rackets som vi selger ut veldigt rimeligt med over 50% rabatt!
Vi har også fått in klubbtöy, der vi ska printe på logo, som dere sen kan kjöpe. Både t-shirts, longsleeve og genser! Mer info om det når det er klart.

Det er også full fart på tenniskurs. Vi har en del ledigt på dropin på fredager kl 17-18.30 der alla nivåer kan delta. Du velger selv de fredager du önsker bli med på. Les mer her: https://vbtk.no/fredagstennis/
Dersom du har noen venner som har lyst å pröve, så ta kontakt med oss på post@vbtk.no så pröver vi finne plass.

Kommande fredag og lördag kommer NTF ha landslagssamling for U13 hos oss. Fredag ettermiddag fra kl 18-21 og lördag fra kl 9-13 og 15-17. Så kom forbi å se landets beste 13 åringer! Helgen deretter, kommer det vara regionsmesterskap for u12 fredag fra kl 17 og hele kvelden og även hele lördagen.

Ta kontakt på post@vbtk.no dersom dere lurer på noe så svarer jag og Torgrim :).

Mvh
Markus Berg, Daglig leder VBTK
Torgrim Fossbråten, Hovedtrener VBTK