Innendørsbaner

Fakta om tennishallen

Utendørsbaner

Medlemmer av VBTK kan spille kostnadsfritt på våre 4 utebaner i perioden 1.mai – 15.september!

Banene bookes vi vårt online banebookingsystem Matchi.

Banene er nummerert 1 – 4 der bane 1 er den nærmest klubbhuset. Bane 4 er banen som ligger på tvers.

Shop

Vi har begynnt utøke shop tilbudet i hallen. Alle medlemer får minimum 10% rabatt på allt av sko, racketer, bager og sekker.

I hele desember har vi 20% rabatt isteden for 10%

 

Vi har demo rackets som ni kan prøve gratis før ni kjøper, og våre priser er samme priser som i andre tennisbutikker, i tillegg får ni alltså 10% rabatt. Da støtter ni også klubben med inntekter og dere vår ytterste service på hjemmebane!

Strengeservice

Vi har kjøpt in en splitter ny strengemaskin av absolut top kvalitet! Samme type maskin som proffene bruker på touren. Vi strenger nå racket for både medlemer å ikke medlemer.

Pris:
Omstrengning: 200,-
Strenger: varierer fra 100,- til 200,- for 1 set med streng. Vi har flere ulike type strenger å velge på. Spørr oss så hjelper vi dig.

Gjenbruks salg

Vi kommer også åpne opp gjenbruks salg, hvor medlemene kan selge brukt utstyr. Vi tar før oss salget og setter pris på varene og tar også en del av salgsummen. Når vi får solgt varene, betalar vi ut till opgitt konto nr månedsvis. Dersom tingene ikke blir solgt, blir de skjenkt bort eller tatt i bruk i tennisskolen eller utlån. 

På denna måten jobber vi aktivt med FNs bærekraftsmål om gjenbruk og gjør det lettere før dere å få solgt utstyr som ellers kanske bare ligger i skuffen. Utstyr såsom skor, racketer, bager og tøy.

Det kommer mer info om dette når vi fått allting på plass, men dette er alltså noe vi jobber før å få till!