Lagkamper og divisjonstennis

VBTK stiller hvert år lag i Norgesmesterskap for lag:

  • Damelag spille pr nå i 1.divisjon. Pia Stub Aune er kaptein med hjelp av Markus som administrator.
  • Herrelag spiller pr nå i 3.divisjon. Markus er kaptein.

Her spilles des 4 singler (best av 3 fulle set) og 2 doubler (med no ad og match tiebreak som ett tredje set) i varje lagkamp. Halvparten av kampene er hjemmekamper og halvparten er borte kamper. Kampene begynner kl 17 på ukedager og kl 12 i helgene. Du finner alle kampene i vår aktivitetskalender.

Spillerne på disse lagene er til enhver tid klubbens beste spillere. Ønsker du å høre om mulighetene for å kvalifisere deg til Dame- eller Herrelaget kan du ta kontakt med post@vbtk.no. Alle som spiller lagkamper må også ha en tennislisens som gjelder for kalenderåret.

VBTK har også lag til Regionsmesterskap Veteran lag både innendørs og utendørs:

  • Veteran Damer 1. Sofia Lindqvist er kaptein og kan kontaktes på sofia.lindqvist13@gmail.com
  • Veteran Damer 2. Ingunn Olsen er kaptein og kan kontaktes på ingu-ol@online.no
  • Veteran Herrer 1. Rikard Törnqvist e rkaptein og kan kontaktes på rikard.t@hotmail.com
  • Veteran Herrer 2. Anders Hammargren er kaptein og kan kontaktes på anders.hammargren@gmail.com

Her spilles det 4 singler og 2 doubler og det er times kamper (både i innesäsongen og utesäsongen). Kampene starter også kl 17 på ukedagene og kl 12 i helgene og det er også her ca halvparten hjemmekamper og halvparten borta kamper. Du finner alle kampene i vår aktivitetskalender.

Nedre aldersgrense for deltagelse er 40 år for Damer og 45 år for Herrer.  Ønsker du å vite litt mer å kanske bli med på lagkamp? Send mail til post@vbtk.no for mer info. Alle som spiller lagkamper må også ha en tennislisens som gjelder for kalenderåret.