Lagkamper og divisjonstennis

VBTK stiller hvert år lag i norgesmesterskap for lag

Her spilles det 4 singlekamper (best av 3 fulle sett) og 2 doublekamper (med “no-ad” og match-tiebreak som et tredje sett) i hver lagkamp. Halvparten av kampene er hjemmekamper og halvparten er bortekamper. Kampene begynner kl. 17 på ukedager og kl. 12 i helgene. Du finner alle kampene i vår aktivitetskalender.

Spillerne på disse lagene er til enhver tid klubbens beste spillere. Ønsker du å høre om mulighetene for å kvalifisere deg til dame- eller herrelaget kan du ta kontakt med post@vbtk.no. Alle som spiller lagkamper må også ha en tennislisens som gjelder for kalenderåret.

VBTK har også lag til regionmesterskap veteranlag, både innendørs og utendørs:

  • Veteran Damer 1. Sofia Lindqvist er kaptein og kan kontaktes på sofia.lindqvist13@gmail.com
  • Veteran Damer 2. Ingunn Olsen er kaptein og kan kontaktes på ingu-ol@online.no
  • Veteran Herrer 1. Rikard Törnqvist er kaptein og kan kontaktes på rikard.t@hotmail.com
  • Veteran Herrer 2. Anders Hammargren er kaptein og kan kontaktes på anders.hammargren@gmail.com

Her spilles det 4 singlekamper og 2 doublekamper. Kampene er timeskamper (både i innesesongen og utesesongen). Kampene starter kl. 17 på ukedagene og kl. 12 i helgene og det er ca. halvparten hjemmekamper og halvparten borte kamper. Du finner alle kampene i vår aktivitetskalender.

Nedre aldersgrense for deltagelse er 40 år for damer og 45 år for herrer.  Ønsker du å vite litt mer og kanskje bli med på lagkamp? Send mail til post@vbtk.no for mer info. Alle som spiller lagkamper må også ha en tennislisens som gjelder for kalenderåret.

Bli med i Lagstigen

Lagspillere på alle herrelagene kan/bør melde seg på intern klubbstige for lagspillere i single. Damelagspillere som ønsker å sparre med herrene, kan også melde seg på denne stigen:
https://sportconnexions.com/nb/tennis/leagues/24688/
NB: denne er kun for klubbens medlemmer.