Wilson Klubbstigen – for alle uansett nivå, som spiller med gul ball!

Vi har satt opp 2 st «klubb stiger» der man kan vara med i begge eller kun den ene, det er singel i den ene og double i den andre. Eneste kravet er att man kan serve og telle poeng å spille med gul ball (og er over 15 år). Nivået er alltså både nybegynnere og viderekommende og man blir matchet mot spillere på samme nivå, slik att det blir jevne og morsome kamper. Kampene spilles på tid, 1h.

Det koster ingenting å melde sig på å vara med og både medlemer å ikke medlemer er välkomna å delta. Vi har ingått samarbeide med Stabekk TK og Blommenholm & Sandvika TK slik att spillere derifra også kan bli med. Man betalar kun baneleie (eller gratis ute for medlemer) når man skall spille kampen og man kan selv velge om man vill spille kamper i helgene, på ukedager, på formiddagen eller ettermiddagen eller kvelder og hvor man spiller den. Det er alltså ikke noen fast tid. Systemet matchar dig så ofta du vill, mot nye spillere på ditt nivå. Man kan selv velge om man vill stå over eller er på jobbreise/ferie etc.

WIlson er blitt med som samarbeidspartner og deler ut premie til den/de osm vinner klubbstigen etter endt säsong, og den/de som spilelr flest kamper. 

Intro text og link till mer info og påmelding finner dere her under, og bare ta kontakt om dere lurer på noe. Denne mailen sendes ut til alla medlemer.

Vil du spille med andre spillere på ditt nivå?

Annanvher uke, med start 5. september starter vi nye runder med Klubbstigenm, og den fungerer slik:

  • Annenhver uke arrangerer vi en morsom kamp for deg.
  • Du velger hvilke dager det passer for deg å spille.
  • Din første rangering vil være basert på spillnivå som du velger.
  • Du bytter posisjon hvis du vinner en kamp med en spiller med høyere rang.
  • Double spilles med fast partner. Det er kun kapteinen som trenger å registrere laget.
  • En detaljert beskrivelse finner du her.

Blir du med? Du trenger bare å fylle ut nivået ditt og hvilke dager du liker å spille:

Registrer deg her

Single https://sportconnexions.com/nb/tennisstigen/vbtk-single/1747/
Double
https://sportconnexions.com/nb/tennisstigen/vbtk-tennis-double/11320/

Sprid budskapet videre, også till de som ikke er medlemer av VBTK, så hoper vi att vi kan få till en kjempe stor Klubbstige med mange morsome kamper 😊.