Drop-in trening og fystrening og info om medlemsfaktura

Drop-in trening og fystrening og info om medlemsfaktura

Medlemskapsfaktura

Jag har nå sendt ut medlemskapsfaktura til alle. De som er i familie, har den person som er kontaktperson fått faktura for allesammen. Ta kontakt snarest dersom noe skulle vara feil.

Fakturan er sendt som EHF (elektronisk faktura) direkt til din nettbank slik att kid nr, forfalls dato etc automatiskt legges in. Dette baseres på mobil nr eller mailadresse som ligger inne i din brukerprofil i Matchi. Dersom ni har gammal mailadresse i Matchi, ber jag dere om å oppdatere den. Dersom ni aldrig logget in i matchi, ge mig beskjed så kan jag sende dere en invitasjon till å logge in (skape en bruker med passord). Matchi bruker er kostnadsfritt, så det er ikke noe som koster penger å ha en konto på Matchi.

Dersom man ikke önsker få fakturan direkt i nettbanken, kan man få fakturan som pdf via e-mail. Ta kontakt med oss i så fall så ordnar vi det (den finnes også som pdf i nettbanken, slik att dere ser oversikt på fakturan även om ni har fått den direkt i nettbanken).

Husk att betale medlemskapsfakturan i tide, da etter den 25 januar forsvinner medlemsfordelene for dere som ikke har betalt. Dette skjer per automatik og betalte fakturer oppdateres per automatik mot Matchi, men det kan ta 1-2 bank dager så husk å betal i god tid 😊. Fakturan har forfallsdato på 10 dager. Ta kontakt om ni lurer på noe.

Dersom dere ikke fått medlemskapsfaktura, ligger dere ikke inne som medlem. Ta i så fall kontakt dersom ni ønsker bli medlem, så ska vi ordne dette (alle som går på tenniskurs sparer in medlemskapet da kurspriset blir mer billigare en medlemskapet koster).

Dropin på fredager kl 17-18.30 og 18.30-20

Vi tilbyr drop-in tennis på fredager både för nybegynnere og för viderekommende. Dette er perfekt dersom noen vill teste tennis eller du önsker å få dig en god treningsökt samtidigt som vi spiller tennis og har det göy!

Drop-in tennis på fredager gjöres gjenom spond. Det er gratis å bli med i spondgruppen, så kan du melde dig på å betale for de fredagsöktene du önsker bli med. Mer info finns på vedlagt pdf fil.

Fystrening

Vi tillbyr nå også fystrening for både barn og voksne. Mer info om priser og påmelding finner dere i vedlagt pdf fil.

kontakt oss på post@vbtk.no dersom dere trenger hjelp eller har spörsmål.

Fysisk trening for juniors

Fysisk trening for voksne

Drop in tennis på fredager