Førjulsinformasjon til våre medlemmer

Førjulsinformasjon til våre medlemmer

Kjære medlemmer,

Det har vært stille i Tennishallen de siste ukene uten våre voksne medlemmer!  Det har ikke blitt den senhøsten vi så for oss med fullt kjør og stor aktivitet!

Dessverre bestemt Formannskapet i Bærum Kommune å forlenge tiltakene for alle over 19 år og utvidet også senere med treningsforbud for ungdom 13 – 19 år.

For alle spillere 13 år og eldre ser det ut til at kursene er over for i år.  Det er kun barn 12 år og yngre som nå kan delta på kurs og booke timer i Tennishallen.  De gjeldende restriksjonene gjelder fra 7. desember og inntil videre.

Kommunen vil gjøre en ny vurdering i forkant av uke 51.  Vi vil informere våre medlemmer umiddelbart om evt endringer i restriksjonene.

Kompensasjon/refusjon høst 2020
Alle som har mistet kurstimer, kontraktstimer, sparringkamper voksne/ungdom vil få dette kompensert.  Beløp som den enkelte har til gode pga gjeldende restriksjoner/avlysning vil bli trukket fra på neste års tilsvarende aktivitet.

Om du ikke ønsker å fortsette med gjeldende aktivitet (kurs, kontraktstimer, sparringkamper) i semesteret januar – juni 2021 vil du kunne få tilgodehavende overført til bankkonto.  Vi ber da om at du gir beskjed om dette på mail til hovedtrener@vbtk.no innen onsdag 16.desember og legger ved ditt bankkontonummer.

Deltagelse på kurs januar – juni 2021
Alle som har deltatt på tenniskurs denne høsten vil i løpet av få dager få tilbud om nye kurs for kommende semester. Det kan forekomme endring av treningstidspunkt for noen av våre barne- og ungdomsgrupper.
Vi planlegger å starte opp alle kurs i uken 4. – 8.januar 2021.  Dette avhenger selvfølgelig av smittesituasjonen og hvilke regler/restriksjoner som gjelder.  Vi vil informere alle om evt utsettelse av oppstartsdato når vi har fått oppdatert informasjon fra kommunen.

Merk deg følgende vedr tenniskurs 2021
Kursprisen for vårsemesteret januar – juni 2021 vil være noe høyere enn for høstsemesteret 2020.  Dette har sin naturlige forklaring i at vårsemesteret er 21 uker trening og høstsemesteret er 17 uker trening.  Prisen pr time trening er ikke endret.

Faktura for tenniskurs kommende semester vil bli fakturert ut etter at vi har startet opp treningen.  

De som ønsker kan dele opp kursavgiften og betale over 2 forfallsdatoer. Alle som ønsker dette må melde i fra skriftlig ved påmeldingen til kurs.

Medlemskap 2021 – Det blir ingen prisøkning medlemskap VBTK 2021
De som ikke ønsker å opprettholde sitt medlemskap i VBTK for 2021 må melde fra om dette på mail til hovedtrener@vbtk.no  så raskt som mulig og senest 31.12.2020.  De som ikke melder fra vil automatisk bli medlemmer i 2021 og vil motta faktura for dette i januar.
Merk deg følgende vedr medlemskap Barn/Juniors/Barn som fyller 9 år i 2021 vil rykke opp i medlemsgruppen Juniors. Priser på våre ulike medlemsgrupper finner du her https://vbtk.no/bli-medlem/

Spill i Tennishallen i Juleferien
Tennishallen vil være åpen for spill for de gruppene som kan spille i .h.h.t gjeldene smittevernsregler/restriksjoner.  Pr nå vil det kun være mulig for barn 12 år og yngre!  Timer i hallen må bookes via vårt banebookingsystem Matchi.  Se mer informasjon https://vbtk.no/banene/tennishallen/

Bli med i klubbens lukkede Facebookgruppe – Nær 300 medlemmer
For å få informasjon raskt og effektivt anbefaler vi våre medlemmer å bli med i vår faceboogruppe:
https://www.facebook.com/groups/458396258261689

Vi ønsker alle en riktig fin førjulstid!

Med hilsen
Admin og Trenerteamet i VBTK