Klubbmestere i double er kåret

Klubbmestere i double er kåret

Søndag 16. juni ble utendørs klubbmesterskap for 2024 avsluttet etter to uker med spennende kamper i single og double, god stemning på banen og blant publikum, fint og dårlig vær, og en sterk og viktig innsats fra turneringsgruppen og frivillige i kiosken.

Klubbmester i double utendørs 2024 er Robert Westerberg og Rikard Törnqvist. De slo Marius Ottesen og Christoffer Udjus i finalen med sifrene 7-5, 2-6 og 10-7. Det ble en jevn og underholdende doublefinale.

I klassen mixed double, var det Trond Vegard Vaa og Janicke Hellum som gikk helt til topps. De slo Sofia og Oliver Peersen 6-0 og 6-4 i en meget spennende finale.

I klassen Modjonist Åpen Klasse, var det radarparet Jan Morten Pedersen og Andreas Jacobsen som til slutt var det beste doubleparet. De slo finalemotsander Stephanie Törnqvist og Sofie Wilhelmson 6-4 og 6-4 i en meget spennende kamp.

Se alle resultater her.

Klubbmesterskapet er en tradisjon her i klubben og arrangeres for både voksne og unge. I år ble det kun arrangert for voksne og de som spiller med gul ball, men det var enda noen unge som prøvde seg og hevdet seg godt i kamper og på resultatlisten. Klubbmesterskapet er for alle uansett alder og nivå og er en svært sosial arena. Det er et av de mest likte arrangementene vi steller i stand i klubben. Kanskje du har lyst til å prøve deg til neste gang vi arrangerer klubbmesterskap?😊 Populært er det å spille med en kompis eller en forelder. Vi har også ulike klasser for ulike nivåer slik som åpen klasse, mixed og mosjonist. Noen ganger egne klasser for herrer og damer.

Det ble noen utfordringer med dårlig vær, men alt i alt var vi veldig heldige og kunne for det meste spille kampene ute. Takk til Espen, Beslan, Anders og Thomas Dahlsrud for svamping og klargjøring av banene.

Til slutt vil vi gjerne gratulere alle spillerne for deres deltakelse i klubbmesterskapet i år og for gode kamper å se på. En gratulasjon til de unge spillerne som ga de voksne en liten smak på kampene som kommer i nær fremtid, og en ekstra gratulasjon til alle klubbmesterne!

Som alltid! Sjekk ut vår Facebook og instagram-konto (tennisvbtk) for helgens bilder, nyheter og resultater.

PS. Hvis noen savner noen klær etc. ligger det i gjenglemt-haugen i gangen.