Klubbmesterskapet flyttes

Klubbmesterskapet flyttes

Klubbmesterskapet flyttes

18. august 2019

LagreDel

Meld på her.

Årets Klubbmesterskap må av ulike grunner utsettes en uke og vil bli arrangert lørdag 31.august – søndag 8.september!

Hvis du ikke har meldt deg på kan du nå gjøre dette innen mandag 26.august kl.15.00 på https://www.superinvite.no/#/invitation/0801a457294fafbd8fe3116176252636  

Vi kjører nå registreringen av påmeldinger til årets Klubbmesterskap Voksne via Superinvite!  Det betyr at du betaler deltageravgift ved påmelding!  Husk at du kun kan være med i maks 3 ulike klasser! 

Turneringsinformasjon 

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årets klubbmesterskap i Vestre Bærum Tennisklubb! Turneringen vil gå på vår flotte nye Tennisanlegg i perioden 31.august t.o.m 8.september. Det vil være klasser for alle aldre og nivåer, og vi anbefaler alle som har mulighet til å melde seg på!

Det vil bli spill i følgende klasser for både damer og herrer:

– Herrer Elite (åpen for alle) 

– Damer Elite (åpen for alle)

– Veteran- og mosjonistklasser (20 – 90 år)

– Herrer Double Damer Double

– Mixed Double

– Familiemixed 

Praktisk informasjon 

I Eliteklassene vil spillerne settes i grupper basert på spillenivå. Alle spiller mot alle i hver enkelt gruppe. Det kåres klubbmester i alle grupper!

I Veteran- og mosjonistklassene vil spillerne bli satt opp i grupper etter kjønn og spillenivå. Alle spiller mot alle i hver enkelt gruppe. Det kåres klubbmester i alle grupper!

I Doubleklassene vil spillerne bli satt opp i grupper etter spillenivå. Alle spiller mot alle i hver enkelt gruppe. Det kåres klubbmester i alle grupper!

I klassen Familiemixed kan man spille med et hvilket som helst medlem av familien, enten det er far eller bror, søster eller mor. Man trenger ikke å være på et høyt nivå for å delta! Alle spiller mot alle i hver enkelt gruppe. Det kåres klubbmester i alle grupper!

Av organisasjonsmessige hensyn vil det i år være lov til å melde seg på i maks 3 klasser, og det vil koste kr 113,- per klasse. Alle påmeldte må belage seg på å spille 2 kamper på en dag. På hverdager vil kampene starte klokken 17:00 og i helgene vil kampene starte klokken 09:00. Alle kamper i alle klasser varer 1 time (55 min).

Grillfest og premieutdeling søndag 8.september

Grillfest med etterfølgende premieutdeling for alle klassene vil bli foretatt på avslutningsdagen søndag 8.september! 

Mer informasjon vedr avslutningsdagen vil bli annonsert på vår webside www.vbtk.no i løpet av turneringen!

Påmelding:  Gjøres på  https://www.superinvite.no/#/invitation/0801a457294fafbd8fe3116176252636  

Påmeldingsfrist: Mandag 26.august

Spilleplan:  Legges ut på www.tennis4u.no torsdag 29.august

Turneringskomite: 

Torgrim Fossbråten / Trond Christiansen / Bjørn-Even Olafsen

Publisering av bilder:  Vi kommer til å publisere bilder og kommentarer fra klubbmesterkapet på www.vbtk.no og på klubbes facebooksider! Hvis du ønsker å reservere deg/ditt barn mot dette ber vi om at du melder fra til dagligleder@vbtk.no 

Meld på ved å bruke denne lenken.