Mosjonistserien bytter navn og konsept – Meld dig på Klubbstigen senast 4/9 å få chans å vinne tennisbag!

Mosjonistserien bytter navn og konsept – Meld dig på Klubbstigen senast 4/9 å få chans å vinne tennisbag!

I flere år har Bjørn Even styrt og satt opp mosjonistserien (internt double divisjons spill på søndager) med stor succe! Det har varit veldigt omtyckt og nå i vår var mer än 50 spillere med i dette. Nå som Bjørn Even dessverre gir sig med det, ser vi fremover og prøver noe nytt, og jag hoper dere kommer like det. Vill passe på å takke Björn Even för dugnaden han har gjort i mange år!

Vi har satt opp 2 st «klubb stiger» der man kan vara med i begge eller kun den ene, det er singel i den ene og double i den andre. Eneste kravet er att man kan serve og telle poeng å spille med gul ball (alder er alltså heller ikke viktigt). Nivået er alltså både nybegynnere og viderekommende og man blir matchet mot spillere på samme nivå, slik att det blir jevne og morsome kamper. Kampene spilles på tid, 1h.

Det koster ingenting å melde sig på å vara med og både medlemer å ikke medlemer er välkomna å delta. Man betalar kun baneleie (eller gratis ute for medlemer) når man skall spille kampen og man kan selv velge om man vill spille kamper i helgene, på ukedager, på formiddagen eller ettermiddagen eller kvelder. Det er alltså ikke noen fast tid. Systemet matchar dig så ofta du vill, mot nye spillere på ditt nivå. Man kan selv velge om man vill stå over eller er på jobbreise/ferie etc.

Alle som melder sig på i dette senast 4 september er med i loddtrekkning av ballrör og tennisbagg. Melder du dig på både i double og singel så dobbles chansene för å vinne 😊

Intro text og link till mer info og påmelding finner dere her under, og bare ta kontakt om dere lurer på noe. Denne mailen sendes ut til alla medlemer.

Vil du spille med andre medlemmer på ditt nivå?

mandag 5. september starter vi den nye Vestre Bærum Tennisklubb stigen, og den fungerer slik:

  • Annenhver uke arrangerer vi en morsom kamp for deg.
  • Du velger hvilke dager det passer for deg å spille.
  • Din første rangering vil være basert på spillnivå som du velger.
  • Du bytter posisjon hvis du vinner en kamp med en spiller med høyere rang.
  • Double spilles med fast partner. Det er kun kapteinen som trenger å registrere laget.
  • En detaljert beskrivelse finner du her.

Blir du med? Du trenger bare å fylle ut nivået ditt og hvilke dager du liker å spille:

registrer deg
single :
https://sportconnexions.com/nb/tennisstigen/vbtk-single/1747/
double :
https://sportconnexions.com/nb/tennisstigen/vbtk-tennis-double/11320/

Sprid budskapet videre, også till de som ikke er medlemer av VBTK, så hoper vi att vi kan få till en kjempe stor Klubbstige med mange morsome kamper 😊.