Ny klubbmester

Ny klubbmester

Utendørs klubbmesterskap i single er ferdig, og ny klubbmester i single er Alexander Panev.

Alexander møtte Marius Ottesen i finalen. Den vant Panev 6-4 og 6-3. Vi gratulerer Alexander så mye som klubbmester utendørs 2024.

I mosjonist, ble det kjørt gruppespill og deretter tablå med åtte beste fra gruppespillet. Finalen ble spilt av Morten Fjellmann mot Lars Vegard Pedersen. Der var Fjellmann best og vant finalen knepent 4-2, 1-4 og til slutt 10-8 i supertie-break.

Alle som røyk ut i første kamp i Åpen Klasse, fikk tilbud om en bonusturnering. Det ble etter hvert en meget tøff gruppe i bonusturneringen, og i finalen møttes Trond Vegar Vaa mot Felix Kristiansen. Den kampen vant Felix 4-0 og 4-1.

Se alle detaljer fra utendørs klubbmesterskap her.

Vi fikk noen utfordringer med været i løpet av helgen, og spesielt ble det mye regn på lørdagen hvor hovedtyngden av kampene var plassert. Da måtte mange kamper flyttes inn.

Takk til de som jobbet i kiosken, som alltid fikser og ordner mye. Takk til Ilinca Macovei for strålende innsats. Takk til vaktmester Thomas Kristiansen som fikset og ordnet ved behov, og takk til Marike, Espen og Anders som holdt i tråene under turneringen.

Nå gleder vi oss til doubleturneringen kommende helg.