Ny trenere på VBTK – Velkommen Kai!

Ny trenere på VBTK – Velkommen Kai!

Da kan vi gladeligen meddele att vi kan välkomna Kai Solberg til trenerteamet på VBTK fra hösten av. Kai är en riktig tennis entusiast som brenner för tennisen som jag tror vi kommer få mye nytta og glädje av i VBTK. Varmt välkommen ska han vara!

Simen kommer trappa ned og kun vara ringevikar under hösten mens de andre trenerne fortsetter.

Her er text fra Kai

Jeg er en tennisnerd, elsker tennis og jobbe som tennistrener. Min motivasjon er en genuin interesse for mennesker, og vil gjøre en forskjell for alle som vil lære tennis. Jeg har Trener 1 og Trener 2 kurs fra NTF, og jobbet de siste år i flere store Oslo klubber. Ønsker å jobbe tettere, motivere, ta vare på folk og skape trygge omgivelser. Det å se spilleren, og gi mestringsfølelse.

I tillegg til å drive et møbelsnekkeri følger jeg opp og trener min datter i tennis. Hun er 10 år, elsker tennis og er konkurransespiller.

I de siste år har jeg også blitt mer interessert i hvordan racket og strenger, samt balanse, sving og vridningsvekt påvirker.