Nye koronaregler i Bærum – VBTK må stenge alle fritidsaktiviteter for voksne fra fredag 13. november

Nye koronaregler i Bærum – VBTK må stenge alle fritidsaktiviteter for voksne fra fredag 13. november

Bærum kommune har etter henstilling fra helsemyndighetene besluttet å forby all fritidsaktivitet for voksne (over 20 år), gjeldende fra fredag 13. november. Tiltaket ventes å vare ut november og kommunen vil komme med ny vurdering innen desember.

Dette medfører dessverre at alle voksenkurs avlyses, (inkludert fys trening), kontraktstimer avlyses, samt alt av løsbooking for deltagere over 20 år. Det vil heller ikke være mulig å booke privattimer i denne perioden.

Barn og ungdom under 20 år kan fortsatt spille og booke timer i hallen uten foresatte tilstede. Det er ikke mulig å utestenge voksne fra bookingsystemet, og vi ber derfor alle over 20 år om å respektere spilleforbudet. Brudd på disse retningslinjene kan føre til utestenging fra anlegget.

Barne- og ungdomsidretten fortsetter som vanlig, men uten publikum.  Foresatte som skal levere eller hente må vente utenfor hallen. Ber om at deltagere på Tennisskolen kommer ferdigskiftet til sine treninger og har med påfyllt drikkeflaske! Garderobene er stengt.

Vi åpner dørene til hallen kl. 1345 og vil ta inn puljer på 5 barn av gangen. Det vil ikke være mulig for deltagere å bruke hallen som oppholdssted før eller etter sine treninger i perioden fram til 1. desember.

Deltagere på Tennisskolen følges ut 10 på hel, i puljer på 5 og 5 barn. Dette for at vi trenere skal kunne overholde gjeldende smittevernsregler.

Vi ber pent om dere foresatte informerer på hjemmebane.

På forhånd tusen takk for hjelpen!

Hilsen ledelsen og trenerteamet i VBTK.

Under følger link til nye koronaregler fra Bærum Kommune:

https://www.baerum.kommune.no/aktuelt/nye-koronaregler-i-barum/