Påskehilsen fra styret

Påskehilsen fra styret

Hei alle medlemmer av VBTK,

Påsken nærmer seg, og dermed også våren. Det jobbes nå med å få åpnet bane 3 og 4 for utendørs spill etter iherdig innsats fra anleggsgruppen med hjelp fra flere. En stor takk til dere som har jobbet med dette for at vi kan åpne for utespill rekordtidlig. 

Styret jobber nå med å planlegge for årsmøtet som blir avholdt i løpet av våren. Da vi ønsker å holde et fysisk årsmøte så avhenger dette av smittesituasjonen i Bærum, som vi følger nøye. Dato er derfor ikke helt avklart, men i løpet av våren blir det avholdt årsmøtet i VBTK uansett. Det vil da også bli avholdt valg inn til både styret og kontrollutvalg. Vi har tidligere lagt ut informasjon på klubbens hjemmeside om hva dette arbeidet innebærer, se menyen «Nyheter» under innlegget «Verv i VBTK – 2021». Dette er frivillige verv som er veldig viktige for klubben å få fylt med motiverte og engasjerte personer slik at vi kan fortsette å utvikle klubben til det beste for medlemmene. Det er mer informasjon om både rollene og hva som jobbes med i både styret og kontrollutvalg. https://vbtk.no/verv-i-vbtk/

Ellers så jobbes det i styret med å se på en erstatter for daglig leder-rollen, da Lilian har sagt opp. Styret ønsker nå å gjøre et grundig arbeid for denne sentrale rollen, der vi ser for oss å utlyse denne stillingen. Vi vil komme tilbake til dette når vi har kommet et stykke videre i arbeidet. Fremover vil Lilian inneha daglig leder-rollen frem til utgangen av mai. 

Så får vi glede oss til våren og utesesongen kommer i gang, slik at vi alle kan ta opp tennisracketen og spille.

Med ønske om en riktig god påske til alle medlemmer og ansatte i klubben 😊

Mvh
Kenneth v/styret i VBTK