Seier på supertie-break

Seier på supertie-break

Herrelaget tok i mot Sinsen TK 2 til dyst i divisjon 4 avdeling D tirsdag 4. juni.

Været bøy på skikkelig utfordringer med en del meldt regn og vindkast opp mot 20 ms. Regnet holdt seg til akkurat etter at kampene var ferdige, men vinden gjorde det vanskelig å spille for alle.

I 1.-single spilte Marius Ottesen for VBTK. Det ble en tett kamp med mange ballvekslinger, men en pjusk Ottesen måtte se seg slått 5-7 og 3-6.

2.-single stilte formsterke Alexander Panev for VBTK. Han tok raskt kontroll, og vant første ettet 6-0. Motstanderen kom litt bedre inn i kampen i 2.-sett, men Alexander var sterk og vant 6-4.

3.-single ble spilt av Christoffer Udjus som malte i land en grei seier med sifrene 6-1 og 6-3.

Kaptein Pål Bjerkaas stilte som 4´er. En vond arm gjorde at Pål sleit med eget spill og han måtte flere ganger ty til underarmserve. Første sett var tett, men endte med 5-7 tap. 2. sett endte 2-6

Etter ferdigspilte singler, stod det 2-2, og kampen måtte avgjøres med doubles.

I 1.-double stilte Ottesen/Udjus for VBTK. Den kampen vant de raskt og enkelt 6-0 og 6-1.

I 2.-double måtte Bjerkaas kaste inn håndkledet, og tilskuer Anders Hammargren fikk prøve seg sammen med unge lovende Panev. Hammargren gjorde dessverre alt for mange dustefeil, og kampen endte med tap 4-6 og 3-6.

En uavgjort kamp må dermed avgjøres med et superte-break. Lagene fulgte hverandre tett, men VBTK halte i land seieren med 10-7. Det ble dermed poengdeling med 2 poeng til VBTK, og 1 poeng til Sinsen 2.

Etter 3 kamper spilt, ligger VBTK på 4.-plass med én seier, ett tap og én vinn med poengdeling.

Se flere detaljer og tabell her.

Neste kamp er borte mot Soon TK 2 lørdag 15. juni.