Sterk lagseier

Sterk lagseier

VBTKs herrelag tok i mot Fagerheim TK til sesongens første lagkamp utendørs i 4. divisjon avdeling D.

Kampen startet med doubles. Der stilte Marius Ottesen/Christoffer Udjus i 1.-double, og Alexander Panev/Pål Bjerkaas i 2.-double. Kampene endte med 2-6 og 4-6 tap i 1.-double, men 6-1, 6-3 seier i 2.-doublen.

Det stod dermed 1-1 i kamper før singelkampene.

Marius Ottesen stilte som 1´er, og møtte Espen Christophersen fra Fagerheim. Det ble en slitekamp med mange lange og tålmodige ballvekslinger. Vår mann tok første settet 7-5, etter et jevnspilt sett.
I 2. settet var det Ottesen som hadde mest krutt og energi, og vant kampen greit med 6-3 i siste sett.

Christoffer Udjus spilte 2.-single mot Lars Nordgreen. Til tross for mye press mot motstander, ble motstanderen litt for sterk, og vant kampen 1-6, 3-6.

Da var lagene like langt, og det sto 2-2 i kamper. Det måtte avgjøres i 3. og 4.- single kampene.

Alexander Panev, VBTKs desidert yngste spiller, tok i mot Eoin Falconer. Her gikk vår unggutt hardt ut, og tok første settet 6-2. Deretter snudde kampen, og motstander vant 2-6. Men Panev viste mental styrke, og tok hjem siste settet 6-2 etter en jevn slitekamp.

Kampen som varte lengst, var 4.-singel som ble spilt av Krzysztof Grzeslo. Det stod 3-2 i kamper, 1-0 i sett og 5-2 i 2. sett hos Grzeslo. Med seier vinner VBTK, med tap hadde det blitt uavgjort. Det var bare å serve inn kampen, men motstander snudde til 5-5. Vår mann på bane fire klarte å sikre seg inn til 6-5, og klarte til slutt å vinne kampen med 7-5 og 2-0 i sett.

4-2-seier til VBTKs herrelag.

Se tabell her.

Perfekte forhold for tennis på VBTK. FOTO: Anders Hammargren
Rundt 20 publikummere var innom for å se lagkamp. FOTO: Anders Hammargren