Tipp topp med helgeturnering

Tipp topp med helgeturnering

Etter at KM ble utsatt, ble det i stedet avholdt en mindre lavterskel helgeturnering for de som meldte seg på klubbmesterskapet.

20 spillere meldte seg på helgens alternative turnering, deriblant 4 damer, et par juniorer, og en gjeng med ivrige veteraner.

Det ble lagt opp til spill i ett hovedtablå med utslag, og et B-tablå for de som røyk ut tidlig, slik at alle skulle få minst to kamper hver i løpet av helgen. 

Formatet i hovedtablået var best av tre fulle sett, men med supertiebreak i 3. og avgjørende sett.

I B-tablået ble det spilt fast 4 med tiebreak på 3. avgjørende sett.

Det ble mange jevne kamper i strålende vær på landets fineste anlegg. Og været spilte på lag uten en dråpe regn i løpet av helgen.

Kampene ble spilt lørdag og søndag.

I A-finalen møttes til slutt Ola Jansson og Morten Fjellmann. Fjellmann ga god motstand, men måtte til slutt se seg slått med sifrene 6-2 og 6-0. Ola Jansson gikk dermed seirende ut av hovedturneringen.

I B-finalen ble det meget jevnt mellom Philip Olsen og Krzysztof Grzeslo. Krzysztof vant første sett 4-3(6). Philip vant så andre sett med 4-3(6), men i avgjørende tiebreak i 3. sett gikk Krzysztof seirende ut med 7-4. Det ble en meget tøff kamp i varmen.

Alt i alt en meget fin helg med masse bra tennis, god stemning og fine folk.