Trond Christiansen fyller 75 år

Trond Christiansen fyller 75 år

Trond Christiansen fyller 75 år tirsdag 11.august 2020!

Trond var sammen med Trinelise Dysthe og Jon Erik G.B.Ross initiativtakerne til stiftelsen av Rykkinn Tennisklubb i 1976. Han var i mange år klubbens styreleder.

Siden oppstarten har Trond vært en sentral person i klubben som senere ble døpt om til Vestre Bærum Tennisklubb (VBTK). Han har vært og fortsatt er spiller, trener, turneringsleder, dugnadsleder, lagleder, internasjonal dommer (tennis) osv.   

Trond er Æresmedlem i VBTK!

VBTK har Norges beste grusbaner takket være bortimot daglig vedlikehold av Trond og hans kone Nina. 

Ved siden av å trene og utvikle gode tennisspillere har han også passet på å utvikle egne tennisferdigheter.  I veteranklassene har han et utall NM titler i både single, double og mixed.  Han har gjennom flere år representert Norge i VM, EM og Nordisk mesterskap.  I 2017 var han på laget da Norge vant EM for lag!

Trond kan ta pusten fra mange!  Han har et energinivå utover det vanlige.  Det er mange unge lovende spillere med og uten NM titler som har møtt veggen i tenniskamper mot Trond!  Kampstrategi, bruk av egne styrker og utnyttelse av motstanders svakheter er der han har sin spisskompetanse.  Med en fysikk mange kan misunne han er han fortsatt en av klubbens beste tennisspillere.

I år spilte Trond som eldste deltager NM Senior i Frognerparken mixed double med sitt barnebarn Pia Stub Aune.  De kvalifisert seg for NMs hovedturnering! Dette er å regne som en oppvarming til NM Veteran som starter i slutten av uken. Der er Trond også med i både single og double.

Trond Christiansen er en engasjert og motiverende trener for alle som har lyst til å utvikle sin tennis!  Mange barn, ungdom og voksne har erfart at det lønner seg å høre på hans råd og veiledning.  Flere har vunnet NM titler! Det er få i Norge som kan så mye tennis som Trond!

Trond har vært og er en bauta i klubbens historie og utvikling!  Han har ingen planer om å roe ned og kommer til å være en sentral ressurs i den videre utviklingen av VBTK!

Takk for alt du har gjort og det du gjør for klubben!

Hele VBTK ønsker å gratulere deg med dagen!