Trond deltog i VM for lag for Norge

Trond deltog i VM for lag for Norge

Her kommer en rapport fra Trond som har deltagit i VM for lag denne uken.

Rapport – VM lag super seniors (75 år og over) – oktober 2021 – Mallorca.

Vi reiste tidlig fredag morgen fra Gardermoen.  VM Mallorca var målet.  4 spillere på det norske laget.  Vi var det eneste norske laget Norge stilte med i årets VM.

Trening fredag.  Trening og åpningsseremoni lørdag.  Og søndag startet matchene.

Vi spiller best av 3 kamper.  2 singler og en double. Man kan jo da tenke at da trenger man bare 2 mann!!  Men vi er tross alt i klassen over 75, så det kan hende at gamle (eller nye) skavanker kan dukke opp!  Så minimum 3 spillere stiller vi alltid med.  Denne gangen var vi 4, men en var som en slags reserve å regne. 

Så over til matchene.  Vi startet mot Danmark, hvor vi vant 2-1.  God start, danskene er alltid farlige.  Jeg spilte avgjørende double som vi vant.  Så tapte vi mot seedet lag Sveits 3-0.  Jeg vant alle mine singlekamper utenom denne, som jeg syns jeg skulle ha vunnet, så det var litt kjipt.  Vi slo Nederland 2-1, Ungarn 2-1 og til slutt slo vi svenskene 3-0.  Systemet er litt rart, selv om vi vant mot 4 av 5 land, ble vi bare nr. 9.  Men det var gøy.  Vi viste at vi er blant de beste, og vi slo begge våre nordiske rivaler!  Men det er slitsomt!  Jeg var den eneste på vårt lag som var «skadefri» etter denne ukens tennis-VM.  Det vi er enige om er at det ikke er noe som heter en lett seier.  Man må stå på i alle kamper!!

Ikke mye annet enn tennis, men vi rakk å se en severdighet – Rafael Nadal’s tennis-akademi i Manacor. Om kveldene så vi på tennis med Casper Ruud & co. fra Indian Wells.

Trond

Her står Norge sammen med laget fra Nederland som Norge besegrat.