Utebanene åpner (ivartfall bane 3 og 4)

Utebanene åpner (ivartfall bane 3 og 4)

Pga snön som kom och det kalla vädret som fortsatt härjar på nätterna, er utebanene mer utsatt än tidigare år. Bane 1 og 2 må vi vente å åpne, da de trengs litt mer valsing neste uke, pga frosten som ödelägger för banene.

Däremot pröver vi å åpne bane 3 og 4 (red plus banene), nå fra mandag 1 mai. Dersom de ska klares holdes åpne i dette vädret, og att vi snarest ska klare av å åpne de andre 2, er det viktigt att ALLE som spiller på banene, må passe på dem. Det betyder att vi må koste banene helt ut til kanten, det er super viktigt att vi stampar igjen eventuelle hull som dykke ropp (det skjer alltid i starten av säsongen men ska vi ha bra baner neste månadene, er det veldigt viktigt att alla stampar igjen alle hull, så snart de dykker opp, ikke vent til treningen er klar. Etter träningen så må man jevne till disse hullene för man ksoter, antingen med skorna eller med en skyffel. Video for dette finns på vår nettside her: https://vbtk.no/baneregler/

Pass på å ikke booke alltför mange timer i strekk ute nå som det kun er 2 baner åpne, slik att flest muligt får nyte av utebanene. Utebanene kan kun bookes av medlemer og det er GRATIS å booke 😊. Låsen er ödelagt på bane 4 og bane 1, så ikke steng de dörrene (framförlalt på bane 4, ettersom da må man hoppa over för å komme in 😊. Vi jobber med å löse dette så raskt som muligt.

Husk att dersom vi passer litt extra gott på banenen nå närmsta ukene, så slipper vi stenge dem för vedlikehold, og de blir også mye bettre resten av säsongen når de blir litt hardare. Dette er også viktigt med tanke på respekt til Trond som legger ned utalige timer på våre flotte baner og han fixer hele säsongen for medlemene, da er det viktigt att vi ikke ödelegger den jobben han og mange andra har lagt ned i banene.

Dersom noen har lyst å valse bane 1 og 2 neste uke, för å raske på åpningen av de banene, ta kontakt med Trond på telefon 90581282. De banene trenger ett par runder til med valsing för de kan åpnes, og jo raskare vi får gjort det, desto bettre, så all hjelp mottas gjerne til dette.

Husk også å lese igjenom banereglene på https://vbtk.no/baneregler/

Spesiellt pass på å IKKE bruke grussko inne i hallen, ej heller tennisballer som har blitt brukt ute får lov å brukes i hallen. Kun tennissko på utebanene (ikke joggesko!).

HUSK å melde dig på til klubbturneringen som er neste helg (inne). Dette er sosial turnering som alle kan vara med på som kan spille med gul ball og telle og serve. Nivå spiller ingen rolle, da lager jevne opsett med kamper! Påmelding og mer info her (frist neste uke).  https://vbtk.no/kt/

Vi kommer grille hamburgere både lördag og söndag og ha gratis kaffe og vaffel/kake til alla deltagere!

Ta kontakt om ni lurer på noe, så önsker vi er alla en super herlig utesäsong!