Velkommen til DAMEFEST i tennisklubben!

Velkommen til DAMEFEST i tennisklubben!

Alle jenter over 18 år er hjertelig velkommen til årets damefest lørdag 5. november. Dette er en sosial hyggekveld for alle damer uansett om du er ny i klubben, har spilt tennis i noen uker, flere år eller hele livet. Her vil alle kunne møtes til en sosial kveld med tennis, påfølgende mat, drikke, hygge og musikk. Ta med en rett til felles bord og det du vil drikke utover kvelden. Vi serverer fordrink og snacks.

Vi starter kvelden med en sosial mingle turnering fra kl 17-19. Deretter blir det servert bobler i glasset og mat fra felles bord ca kl 20.00. Så prater og hygger vi oss med musikk, premieutdeling og muligens en quiz. Dersom du vil bidra med en sang, en lek eller noe annet, så si fra til en av oss i festkomiteen. Vi avslutter til halv ett og rydder oss pent ut. Påmelding på vipps kr 200,- til Lene Valaker 92632248. Husk å skrive hvilken rett du vil ta med deg når du vippser. Frist for påmelding 31. oktober.

Dette blir en super kveld du ikke må gå glipp av. Vi gleder oss.

Hilsen festkomiteen ved Grete, Alette, Iris, Tutta og Lene

Ps Det er mulig å dusje og skifte i klubben etter tennis. Bor du nærme så kan du selvfølgelig ta turen hjemom  å skifte.