Velkommen til klubbmesterskap ute 2024

Velkommen til klubbmesterskap ute 2024

Bli med på årets mest spennende tennisbegivenhet!

Tradisjonen videreføres, og endelig er årets utendørs klubbmesterskap fastsatt! Dette er en fantastisk mulighet til å vise frem ferdighetene dine på banen, møte nye utfordringer, samt bli kjent med felles tennisentusiaster.

Klubbmesterskapet utendørs er i år satt til 5.-9. juni for singlespill, og påfølgende uke fra 12. til15./16. juni for doublturneringen.

Vi er nøst til å se an om det blir behov for å spille doublefinalene på søndag 16. juni. Dette avhenger av antall påmeldte.

Gjør deg klar til å oppleve pulsen og spenningen på tennisbanen, mens du konkurrerer i en rekke utfordrende kamper. Vi har ulike klasser tilpasset alle ferdighetsnivåer, så her finnes det ingen unnskyldning for å ikke delta! Enten du er en erfaren spiller eller fersk nybegynner, er dette arrangementet skreddersydd for deg. Klubbmesterskapet har en høy sosial profil, så her er det bare å melde seg på uansett nivå. Eneste kravet er at du kan spille med gule baller.

I år deler vi opp turneringen over to helger, og starter med en intens singleturnering, som deretter går over til nervepirrende doublematcher påfølgende uke og helg. Dette mesterskapet kommer til å teste dine evner, men også ikke minst gi deg minnerike øyeblikk å se tilbake på!

Ikke nøl med å melde deg på, og bli en del av årets høydepunkt for tennisentusiaster! Dette er for alle medlemmer. Se frem til en helg med sportslig utfordring, moro og fellesskap.

I single spilles følgende klasser:

  • Åpen klasse (for alle)
  • Mosjonist åpen klasse (for alle)
    Påmeldingsfrist søndag 2. juni

I double spilles følgende klasser:

  • Åpen klasse (for alle)
  • Mixed
  • Mosjonist åpen klasse (åpent for herrer og damer)
    Påmeldingsfrist søndag 9. juni.

Det legges opp til gruppespill før sluttspill i alle klasser. Da blir det mange kamper på alle.

Mosjonist defineres som spillere som ikke spiller turneringer og lagkamper, og som innehar et middels til godt nivå. Men husk at åpen klasse er for alle, og har du lyst til å spille mot erfarne spillere, er det bare å melde seg på.

Spilleformat besluttes nærmere turneringsdato, avnhengig av antall påmeldte.

Ved få påmeldte vil klasser slås sammen.

Vi minner om at klubbmesterskapet har en høy sosial profil, så her er det bare å melde seg på uansett nivå. Eneste krav er at du kan spille med gule baller.

Kiosken vil være åpen og det blir grilling.

Det tas forbehold om vær, og ta med sko til å spille inne. Ved dårlig vær flyttes kamper inn.

Vi gleder oss til å se deg på banen.

Vennlig hilsen

Turneringsgruppen
(Marike, Beslan, Espen, Anders og Torgrim)