Vi ønsker Markus Berg velkommen som ny daglig leder i VBTK

Vi ønsker Markus Berg velkommen som ny daglig leder i VBTK

Etter en grundig prosess er vi svært glade og stolte over å kunne presentere Markus Berg som ny daglig leder i klubben vår.

Markus er 36 år og født i Sverige. Noen av dere kjenner han sikkert fra Asker Tennisklubb der han siden 2010 har vært hovedtrener og daglig leder siden 2013.

Med den bakgrunn og erfaring Markus har, er vi trygge på at vi får inn en daglig leder som kan bidra til profesjonalisering av klubbdriften.

Det er også verdt å fremheve at Markus er utdannet trener på høyeste nivå internasjonalt. Han har blant annet vært coach for Sofia Arvidsson som har vært ranket 27 på WTA-rankingen.

Markus er også en erfaren turneringsarrangør, så flere av VBTKs medlemmer drar nok kjensel på Markus i forbindelse med turneringsdeltagelse i regi av Asker TK

Tidligere var Markus selv en svært habil konkurransespiller som konkurrerte på høyt internasjonalt nivå.

Det kan også nevnes at Markus er sentral i NTF der han har vært engasjert av NTF for blant annet Team Tennisskolen og TennisKids, samt trenerutdanning. Han er også en av 10 NTF-utvalgte ledere til NTFs lederutviklingsprogram, samt medlem i NTFs Turneringskomité for å nevne noe.

Mye mer kunne vært skrevet om Markus, men ut fra det som presenteres her, og når dere får møte Markus vil dere forstå at dette er en kar som brenner for tennis og vil kunne bidra til å lede VBTK i retning til å bli en av landets mest veldrevne klubber til det beste for våre medlemmer som ønsker å ha det gøy med tennis.

Markus vil være klar til å tiltre stillingen som daglig leder i VBTK senest 1. november 2021.

Dette blir spennende, og vi ønsker Markus lykke til i VBTK!

På vegne av styret

Styreleder Kenneth Thon Olsen