Kort oppdatering fra klubben

Kort oppdatering fra klubben

Klubbfesten
Husk å melde er på til klubbfesten. Aldersgrense 18 år. Mer info og påmelding her: https://www.matchi.se/venues/218#ClassActivity-94755

Du finner hele invitasjonen her: https://vbtk.no/klubbfest-damer-og-herrer-2023/

Salg i shopen
Vi kommer ha salg i shopen på innen noen ukers tid, kommer en egen melding om det. Vi har allerde senkt prisene med 10% men denne dagen (en lördag i november) kommer vi senke prisene 15% till, på alle sko, bagger/sekker og rackets og vår nye logo töy! Head/prince/diadora produkter (sko og rackets til barn og noen voksen rackets) er senkt med 40% fra ordinär pris så her kan man gjöre skicklige kupp!! Så husk å pröv litt rackets neste gang dere er på tennistrening og spörr trenerne om råd, så dere er klare för å kjöpe utstyr når vi har demo/salgs dag!

Aktivitetskalendern
Vi har skapt en aktivitetskalender på nettsiden der vi oppdaterer med ulike aktiviteter. Så se gjerne igjenom den hva som skjer fremover. https://vbtk.no/aktiviteter/

Ballmaskin
Som noen har sett så har vi fått in en ny ballmaskin, som står mellan bane 6 og bane 7. Det er nå lagt opp slik att man kan booke ballmaskinen i matchi (precis som du booker en bane) der du får informasjon når du booker hvordan det fungerer. Det koster 50,- (plus baneleien) og da får man også gott brukte gule tennisballer som man kan bruke til maskinen. Gå in på www.vbtk.no/ballmaskin for mer informasjon og veiledning.

Så hoper maskinen blir brukt flitigt, som er ett veldigt bra verktøy å øve på slagtrening. Maskinen har flere ulike instillinger der man kan variera spinn, lengde, højde og æven ulike driller/modeller med ulike type slag.

Utebanene
Vi har nå i dag stengt de siste 2 utebanene. Säsongen har varit lang og varierande väder, som også har ödelagt og skadet banene. Så meget STORT TAKK til Trond, sammen med hjelpere, som har stått på å fixet banene utalige ganger etter stört regn som har varit flere ganger i sommer og ödelagt linjene. Også Nina fortjener stort tack för å ha fixet allt runt kring banene og tatt bort ugress og malt ”bua». Vi ser fram emot sommersäsongen 2024!

Sakkosekker og spill
Jag hentet in ett bordtennisbord gratis för snart 1,5 år sedan, som er blitt brukt mye og er blitt slitt og brukt veldigt gott så det trengtes ett nytt. Jag har også hentet gratis diverse fussball og hockey spill på finn som også er blitt slitt, så jag sökte om penger för å kjöpe in litt nytt utstyr med fokus på sosialt rom/aktiviteter.

Det endte opp med att vi fick godkjennt vår söknad til Sparebank stiftelsen om å kjöpe in diverse utstyr til en verdi på over 40 000,-! Utstyret er kjöpt in, det blev ett helt nytt bordtennisbord, nye bordtennisrackets, flere baller (noen som spiser bordtennisballer, da de tar slut fort 😊), nytt mini billliardbord, nytt air hockey spill og 7 sakkosekker med vår VBTK logo på i ulike störrelser (som også er vanntette og kan brukes ute).

Dette har blivit meget populärt og både bordtennisbord og de ulike spillene brukes varje dag av barnen og sakkosekkene er også veldigt populära å sitta å se på tennis på storbildsskjermen eller leke med eller bara slappa i.

Tack til Sofia för hjelpen med designen på sakkosekkene, det blev kjempe bra!